Slow motion

I dag går det segt kan jag säga... Morgonen startade just efter att kvällen och natten slutat. Blev att väcka barnen och slänga fram frukost. Sen ut till Jomala med grejerna för morgonträningen. Därefter hem och samla ihop familjen och få dem transporterade till rätt ställe. Sedan tillbaka till planen där man kunde konstatera att spelarna körde ett fullt dugligt, till och med bra, morgonpass. Maria vill ha mera sånt här sa hon... Inte mig emot! De hade till och med vett att avsluta i tid så de skulle orka köra styrka på dagen och sedan vara i form för kvällsträningen... Lite problem har man då Idrottsgården är stängd. Var ska man nu styrketräna?! I dag blev det för endel på soliga konstgräsplanen..

Väl på jobb har man flängt runt på södra Åland och studerat än det ena, än det andra projektarbetet... Kiva kiva, som vår elevrådsordförande brukar säga...

Efter jobbet blir det att samla ihop skaran igen, endel från eftis, endel från huset där även jag brukade bo förritiden och där deras katt och hamster numera huserar... Hem, middag om vi hinner, sen Rufus match.

Om Robban läser detta är Bengtsböles nycklar där du lämnade dem. Bollar, koner och västar kommer att föras hem till dig i tid för träningen. Jag är med igen i morgon... Träningsplan och speciellt duschutrymmen i Helsingfors till onsdag förmiddag är på G. Min man i huvudstaden jobbar som en iller... Meddelar då jag vet. Dick har fått så mycket svar om truppen inkl ledare för onsdagen jag kunnat ge. Alltså rätt lite.. Blir det nån ändring får man meddela honom tvärt!

13-0 tog TPS på nöten i går... Japaner japaner, eller hur nu svenskarna sa i motsvarande situation på 1930-talet... Gäller för oss att ha tungan i rätt mun bara...

Distriktscupen i Vasa närmar sig. Den åländska truppen är uttagen och för min del är det väl närmast fråga om att fundera ut hur resa och när... Bara jag vet hur Sassa jobbar midsommarafton kan jag boka nåt. Den veckan är jag helt i FBFs tjänst... Igen utanför ÅU, men det är ju rentav inskrivet i kontraktet... Lessen dock för alla olägenheter jag ställer till med för  mina homisar..

Till sist:

Detta är kvinnan som delar ut min morgontidning fick jag höra i dag... Hur var det nu... Kiva kiva...

Kommentarer
Postat av: Max

Netta Hannula med på läger. Alma Heinä och Mira Niinivirta ej med. Reflektioner över laget?

2009-06-01 @ 14:21:07
Postat av: MV

Alma torde vara reserv... Jaska tog ju först ut en större trupp på basen av regionturneringen. Nu är han nere i den andra lite nerbantade samlingen... Riktigt roligt att Netta ännu är med. Tror inte heller hon själv riktigt förstått sin potential. Ett bevis, precis som för de åländskor som rymms med i dylika trupper, bla Adde i just denna samma, att man kan komma långt även från mindre distrikt.



Att Mira inte är med är ingen överraskning, utan att här gå in på detaljer. Alma har kvalitéer, men jag tror faktiskt att det just nu finns en par bättre forwards så det gäller att spela 4-2-3-1... Vi kan ju följa detta landslag tillsammans och se hur/om truppen lever...

2009-06-01 @ 22:05:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0