http://www.alandunited.com/news_read.php?id=13851

Där (rubriken) ligger "inför TPS" texten som jag rafsade ner i dag...

Kaos kaos, utan att det syns. Lindas dvärghamster rymde i går och katten som Emilia skulle släppa in kom inte förrän sent om sider. Rufus hann dock till matcherna sina och i mitt tycke var han faktiskt JIKs bäste målvakt för dagen (allt som allt testade 6 spelare på uppgiften under kvällen). Nöjd var han trots att laget hans nog fick på moppe... men han kämpar som en hel karl...

I dag ska ÅU samla sig för att i natt åka till Åbo. Mer om detta alltså i texten som gömmer sig bak länken.

Dessa ska överlistas i morgon:

Katja

Vesku, här bredvid den inte helt okände Marko Uusitalo som nu även ska få A-tränarlicens...

Tiia

Blir att packa då efter att ha samlat ihop hela klanen och i ljudet av närmare 3000 opportunister som väljer att se Atletico Madrid träningsspela mot lokala IFK... Välkomna även på ligafotboll nån gång allihopa. Tex den 13/6 spelar ÅU hemma mot PuiU på samma arena. Mitt i "House" får jag lämna gänget som i morgon får skjuts av Sassa innan de återvänder till sin mor (behöver jag säga hur enormt bra det känns att ha fått ha dem hos mig i flere dagar...) och ta mig till hamnen. Där kör vi sedan en heldygnsupplevelse med förhoppningsvis ett lyckligt slut..

Dessutom fick vi veta att hon här igen är aktuell för landslagsläger. Samtidigt som Adde, men i ett lite äldre gäng! Grattis!

Kommentarer
Postat av: Rösten från Öster

Det gick ju vägen även i Åbo. Kanske man mentalt väntade sig en lätt match, men TPS stod emot så mycket man orkade, men till slut så slutade det ju som det såg ut nästan från matchminut nr 1. De större, tyngre (? Åboflickorna såg om möjligen mindre ut) och framförallt spelskickliga åländskorna kom rätt i sina positioner och hade aldrig den panik i sin bollhantering som åboborna stundvis var tvugna till. Men som en i publiken sade, ålänningarna borde träna mera löpning (:-) Slutligen måste jag nog säga att det var en trevlig tillställning i det smått regnsjuka idrottsparken. Det här ser nog bra ut, med tanke på fortsättningen.

2009-06-04 @ 08:05:45
Postat av: MV

Om jag vidarebefordrar önskemålet om mer löpning till laget kan det nog hända att en liten tendens till misstroende kan komma i dagen:-). Men, som man säger: Av barn och berusade får man höra sanningen:-)

2009-06-04 @ 10:10:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0