The day before the day before the day

Man är så internationell nuförtiden. Snart kommer det nån rubrik på tyska eller franska också ska ni se...

I dag är det då torsdag och i morgon är dagen före dagen då vi möter Nice Futis hemma på WHA. Gårdagens kvällsträning, då Samuel i mål visade upp storheten i Jomalas ungdomsverksamhet, så Lumparlänning han är, uppnådde lite sådant som vi hoppats på. Därför kunde vi ändra på upplägget och ta bort bollpasset denna morgon och byta ut det mot simning.

Så här tränar ligaledarna

Lite höstbetonat har det varit med tanke på skador och snabba beslut om byte av bostadsort med mera. Just nu är mina tankar hos Joanna Juti! Hoppas budet som nådde oss i går kväll var falskt! Taina och Sarah kommer vi att ha stor glädje av ännu och säkert också av Becci och Hannah, men det är tungt om saker skiter sig riktigt! Lite kanske det underlättar att höra till ett lag då och inte vara tillexempel trestegshoppare.

3-1 till svedustinorna i går! Rapporter gör gällande att det trots allt finns hopp om ett gott EM.

Linda Sällström pangade in vårt mål.

Mycket jobb finns där. Först och främst är det ju EM som gäller. Once in a lifetime, som man ju kan uttrycka det då man är en sådan internationell person som jag... Sen ska det direkt till att bli VM kval så fort som slutspelet är över...

Dessa herrar har att fundera på. Närmast dock Nordirland, jag tror det är den 9/8...

Kvällspasset, då vi lite börjar blicka framåt helgen, kommer att förstärkas av Rufus! Skönt att min son, som säger sig gilla fotboll får se lite sådan då också. Sen ska vi ha alla tre+ fyran i magen hemma hos oss över natten.. Kul kul... Blir att vara vaken lite efter 22 då!

Ålandstidningen säger att vi ska sätta nytt publikekord på lördag. Inte mig emot!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0