I´ve got Life Brother!


I´ve got freedom Sister.. eller vad det nu är han där på bordet sjunger!

Det finns folk som tror att man "inte har ett liv" om man satsar på tex fotboll, pianospel eller något annat som kräver den största delen av ens vakna (och för all del även sovande) tid. Jag undrar bara i så fall. Vad menas med "Liv"? OK, familj, vänner, nöjen, tjofadderittan... Allt som har med nära och kära att göra, det är ju liv. Men varför en livsstil som innebär att göra saker och ting ordentligt inte skulle vara "liv".. Det kan jag inte begripa. Då man ligger på sitt yttersta (om man nu ligger, jag tror jag kommer att luta mig mot en stolpe eller nåt) då tror jag man ärligt vill kunna säga att man gjorde vad man kunde. De där "Om jag hade satsat" grejerna... De vill man slippa. Men det är klart- det "liv" man väljer, det innebär att endel grejer som kan vara centrala för andra, de måste lämnas därhän.

I mitt fall går livet ut på att göra mitt bästa för dem jag är ansvarig för. De är, mina barn och min kvinna, mitt fotbollslag och mitt land då det gäller damfotboll samt så klart min skola. Då blir "livet" att försöka vara tillräckligt bra överallt, och det går inte! Men eftersom man gett sig in i leken, då får man bara jobba och försöka sitt bästa, mer går inte! Jag tror det gäller alla. Dock kan jag inte förvänta mig att alla ska resonera som jag... Men så här funkar det i mitt liv i alla fall.

Sjukdom och elände.. De drabbar ÅUs tränare. I går var det Mathias som blev magsjuk.

Även honom fick vi en bild på..

Detta ledde till en oerhörd kamp för undertecknad då det gällde att finna en målvakt till vår träning som skulle innehålla spel mot två mål. Kampen förlorades och jag fick ställa mig mellan stolparna själv, trots Robbans ogillande grymtningar. En par lätta mål, några öppnande passningar och en sträckt lårmuskel senare var vi färdiga med kvällspasset.

I arla morgonstund forstatte vi i morse och Robban nötte passningar så det stod härliga till. Maria fick jobba i målet på slutet och klagade över att spelarna träffade mål bättre än någonsin.. Alla klagar vi över olika saker jo...

Dagens dilemma är långt det samma som i går. Jag behöver en MÅLVAKT till träningen (alltså en annan målvakt än Maria). Stora delar av Åland scannades i går.. Robban har låtit förstå att jag inte är den målvakten som hoppar in i dag om vi ska kunna genomdriva den träning som är tänkt till kvällen. Så vänligen kontakta mig omedelbart, så kan plan A verkställas.

Kanske detta vore nåt...

Till slut ett stort lycka till till vårt damlandslag som genrepar mot Sverige i kväll! May the Force be with you!

Kommentarer
Postat av: Kent

Hej Virta,

Skulle du kunna maila eller messa de där datumen där jag förväntas delta och de datum jag önskas delta så jag har lite koll på vad jag håller på med nu igen... Tänkte troligtvis även kom upp på träning på Fredag om möjligt ?

Hoppas nu kvällen går bra och att Samuel inte skämmer ut Jomalas juniorverksamhet ;) ironi



Hejhej

2009-07-22 @ 15:33:09
Postat av: pans

va konstig min blivande man ser ut på bilden.. känner knappt igen honom..

2009-07-23 @ 06:59:42
Postat av: MV

Man blir lite konstig då man är magsjuk... Hoppas han ser normal ut i dag!!!

2009-07-23 @ 07:45:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0