Dagen efter.. Ännu Världsmästare

Nu är öspelen slut och hela Mariehamn går i slow motion. Flaggorna på WHA här i grannskapet har bytts ut mot reklamflaggor igen. I kväll spelar IFKs herrar mot VPS. Vardag, vardag..

För mig, semester. Syrran med familj och mina egna barn har tackat för sig. ÅU har gått in i en välförtjänt liten vila. Sassa städar... Nu kan kanske någon dags tid av utvärdering och begrundan träda in. Nån liten filosofiglimt kan kanske även väntas på denna spelt nån gång under den kommande veckan bara kroppen och själen hinner dit.

MEN! Åland är fortfarande bäst i Världen bland öar! åtminstone i damfotboll! Här en par bilder från finalen då Gotland föll med 2-0! Grattis Åland! Även för mig som inte alls var involverad denna gång blev detta en uppfyllelse av det löfte jag gav Ålands radio på Shetlandsöarna 2005. "Åland vinner på hemmaplan!" Tack för det alla som verkat för segern!!!

Becci har gjort 2-0 efter Emmas förspel.

Jo, vi var där allihopa!

Bara om man varit med förstår man storheten!

Grattis damer! Jag minns känslan och unnar er alla att känna den!

Nu alltså semester och sedan tillbaka till golvet. NiceFutis nästa för ÅU, men dit är det en par veckor.

Vårt U17 flicklandslag förlorade 1-0 mot Holland och kom 6e i Nordisk Flick. Diskussionen kan fortgå, om det nu finns nåt mycket mer att diskutera därom... Säkert....

Honka gick och fick 0-0 borta mot KPV. Oj oj oj.. Nu har ÅU lite samma press inför hösten som Ålands damer hade i öspelen.. Bra då att de visade att vi klarar av sånt!

Senare i dag ska vi återkomma med en gästskribent! Do not miss that!!! Korrekt engelska?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0