Nytt försök

Eftersom endast en läsare fått rätt på gårdagens fråga och denne valt att svara privat på e-post måste vi försöka vidare.

Här en bild av spelaren då han var som bäst, fast vad jag vet före han gick till Real Madrid

Här hade han redan passerat sin toppform

På damsidan är spelarna ofta lite mer uthålliga, utan att alls förringa vår berömde huvudpersons gärning för fotbollen och sitt lands folk!

En av dessa är Mamma, men ändå elitidrottare..

Jaa jaa. Onsdag igen då. Har blivit tvungen att ansöka och beviljats permission från ÅUs träningar av familjeskäl... Robban ser inte så blitt på detta, men jag kunde inte göra något åt det. Liknande orsaker hade jag även beviljats permission för från mitt lärarjobb. Viktigt tror jag att vi kan se livet som en helhet. Varken lärarjobb, tränarsysslor eller andra beting är oviktiga och görs då man inte har bättre för sig. Ibland kräver dock livet och liven man har att leva med, tex ens barn, att man fysiskt är på plats. Då är det både för deras, fotbollens och en självs fördel att man har en harmonisk miljö och kan fördela jobbet enligt det som leder till bästa resultat för alla. I morgon på morgonen måste jag till råga på allt vara på möte i skolan och inte på Jomala konstgräs med laget. Kvällen ute i Lemland ska jag självfallet vara på min post... Om nån säger att man måste välja vad som är viktigt och inte... Då håller jag med så klart. Men att automatiskt utgå från att fotbollen är det oviktiga och allt annat självklart då viktigt i jämförelse, det håller inte... Men. Jag tror att laget klarar sig utan mig i kväll och i morgon på morgonen. Robban och Thias måste bara öka sin egen insats lite, precis som vi alltid gör då någon av oss är borta... Det jag nu gör istället har dock ingen vikarie eller backupp och jag ser till att det finns en pappa helt enkelt!

Såja, nu kan jag igen leva med mig själv en stund...

0-3 mot England. En flopp säger endel... Vetja hetå... Finland är väl just så här bra då... Inte i botten, inte i topp, men i mitten. Både på flick- och pojksidan... Becci spelade igen från start och byttes ut mot TiPS Dali Meller i 57e minuten.

Även U23 spelarna våra torde vara tillbaka i dag. Sarah rapporterade i går att allt var bra, alla var glada och goda, samt undrade vad "seg" är på finska och "pikkuhiljaa" på svenska...

Nu snart hem. Familjeåker med Sassa igen... Vad ska det bli för middag? Korv? I morgon är det Vappen, men det vet man knappt om här på Åland... ÅU tränar och sen på 1 maj blir det lagtävling, inför Björneborgtrippen på lördag!

Kommentarer
Postat av: Perre

Idag slog det mig! Puskas!

2009-04-29 @ 14:26:35
Postat av: MV

En så där kvart i 3 då?:-)

2009-04-29 @ 14:37:48
Postat av: Max

Är ni också sjuka? :( Om dethär inte är grisinfluenssan så är det i alla fall en grisig influenssa.



h. tredje veckan sjukling



ps. kolla mig i sportmagasinet :)

2009-04-29 @ 15:38:07
Postat av: MV

Om vi med sjuk menar "normal" så har inget förändrats i mitt fall... Svinjobbigt för dig låter det som..

Max kan förresten ses på http://arenan.yle.fi/toista?id=2166726 ungefär från minut 12...

Nu iväg... Hinner i alla fall via träningen med lite papper till spelarna innan jag behövs på annat håll (också)...

2009-04-29 @ 16:11:40
Postat av: Annika

Mamman är ju Laura K då, men vem gubben är har jag ingen aning om :)

Såg Max i Sportmagasinet, och det var bra och roligt med kopplingen till naisfutis.net. Är det Marianne Nyman hon heter,reportern? Hon gör ett jättebra jobb, tror hon har barn som spelar fotis.



Men lite väl mycket handboll har dom nog i idrottsinslagen från svensk-finland...Couldn't care less. Inte för att jag gillar pesäpallo bättre heller. Jobbigt!



Men Glada Vappen till alla och envar! På lördag börjar säsongen på allvar :)Och vädret lär bli strålande. Hälsningar från Glad i dag...

2009-04-30 @ 07:04:28
Postat av: Max

Glad Torsdag minsann! Än en gång.



Så heter hon och hennes dotter har spelat fotboll.

2009-04-30 @ 08:48:20
Postat av: MV

... i VJS om jag inte har fel... Hade en trevlig bussresa hem från Pohjola Cup i somras i sällskap med bl.a. just henne...

2009-04-30 @ 10:27:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0