Diversehelg

Denna helg står damligan stilla (visst?)..

ÅU passar på och ger spelarna extra ledigt. Svenskornas leenden visste inga gränser i går under den lite tidigarelagda träningen, som faktiskt anpassats till deras färja... De är nu hemma i sitt fäderne (och möderne?) land för välförtjänt vila och rekreation. Finskorna sågs i går kväll ännu snyggt uppradade på WHA under IFK-herrarnas 2-2 mot Honka. Glass åt de väldigt mycket och såg ut att ha det gemytligt i den ljumma kvällen.. Åländskorna, de ska aktivera sig här hemma, eller borta...

Denna helg spelar Becci mot Ungern. I går fick hon spela andra halvlek i 0-2 förlusten mot Spanien. Enligt rapporter ska hon ha lyckats bra, trots att hon lite Addeaktigt inte tycker så själv. Vi hoppas hon får chansen igen nu då. Sarah och Carro hoppas att Taina löser resebekymren och att de tidig måndag morgon faktiskt är i Eerikkilä för landslagslägret. Inget har hörts, så det verkar funka.

Adde och Julia ska, som det verkar spela i IFK-damernas seriepremiär kl 15.30 i Jomala. Elin Limpa, som inte togs ut till den matchen ska spela som överårig med IFKs F95 (Jo SANT) samtidigt.. Måste vara unikt på nåt sätt att spelare med ligaerfarenhet spelar seriematch med F95... Sigge blir tyvärr utan match denna helg, då vi inte har farmavtal med Östernäs, utan med IFK som valde att inte spela med sina rotationsspelare denna helg. NÅ, det kommer alltid nya lördagar, som engelsmännen säger!

Själv ska jag vara med barn! Underbart! Inte sedan i juli har jag förberett mig på att ha mina barn hos mig flere nätter i stöten! Nu ska de sova både fredag och lördag natt hos oss på Styrmansgatan. Få se om man hinner till Jomala och kolla IFK eller om jag i första hand är och förblir Pappa... Situationen får avgöra. Även Sassa får inse att det kommer barnprogram fredag kvällar... Och de är inget att skoja om.. Sen kan vi ju fast heja på Puttes lag!

Med en önskan om en möjligast lycklig helg för alla, på olika ställen i olika roller!!!!

Hon har premiär med IFK denna helg

Kommentarer
Postat av: pans

ha så mysigt med alla dina gulliga barn!

2009-04-24 @ 12:56:04
Postat av: MV

Välkommen och hälsa på:-)

2009-04-24 @ 13:02:44
Postat av: Annika

trevlig helg till dig med, och njut av barnen :) Vädrets makter tycks gynna oss detta veckoslut!

2009-04-24 @ 14:33:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0