På väg till Österbotten

I dag har jag stigit upp, fört Edit till skolan, tiggt en morgonmålsbanan av Mat-Inger, undervisat fyra lektioner, åkt via Statens Ämbetshus till hamnen och sedan åkt färja samt stigit på bussen som nu för mig till Österbotten. Hemma är jag på söndag eftermiddag. Rapporter säger att Fru Kickan inte har fött barn, utan att hon och Edit är hos bekanta (kors i taket) och att Rufus troligen är i Eckerö där han ska bada i en tunna. Inga rapporter alls förtäljer att lektionerna med 7E och 8A, som jag tvingades lämna i vikaries våld eftersom jag är tjänstledig utan lön för att kunna göra österbottenresan, har gått väl. Hade de inte gått det hade jag nog fått rapporter.
 
I övrigt kan vi konstatera att jag, som i Linnéas frånvaro har hand om maten under denna helgs matchresa, har fått bevittna klubbrekord. I och med att medeltalet för middagen på färjan blev 21€/person har vi ätit den i särklass dyraste måltiden under denna säsong. Det gör också att jag bara har 1/4 kvar av den matbudget jag betroddes med för hela resan. "Jag kan ju lägga ut lite egna pengar" tycker nån. Nja. För det första har jag inte riktigt några egna pengar att lägga ut för tillfället, eller ens i allmänhet och för det andra överskrider det klubbens uträknade matbudget, så jag får väl fundera på att diska eller nåt på hemvägen... Dessutom blir jag den enda ledaren efter matchen och hela natten i bussen, samt på färjan hem, då Maiju åker på kurs. Magic Jim som kör bussen får vara min tillflykt och min klippa...
Micko Käld ska vi möta i morgon. Förr i tiden coachade han Laura, numera coachar han Ellen.
 
 
Den här gången kan jag med rätt stor säkerhet säga att det är min sista bortamatch före Blobben kommer. Hoppas att den första efter hennes ankomst sker som Sportchef för ett ligalag. Det senare kan laget göra något för, det förstnämnda är i min styrelses, eller om de vill det våra ägares händer.
 
Jag ångrar ingenting. In i natten kör bussen. Jag är stolt, huvet uppe och fotboll är...komplext!
 
Hoppas få läge att se herrlandskampen i morgon under kvällen. Och även Susijengi...
 
Förresten skrivs detta med Maijus internet. Det kan vara att uppdateringar och eventuella bloggar uteblir i morgon eftersom vi nu åker i den av VL Buss bussar som inte har det braiga internetet. Ofta funkar det utmärkt, men inte just i denna buss... Men Magic Jim lovar att det är bättre nästa säsong. På honom kan vi lita!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0