Varit i skolan, hård babymage och regnig eftermiddag

Jösses vad vi människor går igång på olika saker, Sallyeffekten har vi sett här i bloggen. I dag försöker jag mig på att skriva utan henne i bild, få se om någon alls ska läsa då. Natten blev rätt okej faktiskt, lite sen kväll ,men det kom mycket fotboll på TV, Sydamerikas VM kval i repriser bland annat. Blöjbyten och spytorkning kunde utföras i soffan på behändigt vis. Samuel var sysselsatt med scouting och jag hann hjälpa honom med att introducera de vanligaste sajterna för sådant. Sen skrev jag ju min förra text också, som hamnade i funderingarnas värld och gav ett mönster år de senaste 12 åren. Det tog inte många minuter så reagerades det i Bratislava. Långt och argt skrevs det, men jag tycker det är att se förbi det som menades. Jag är helt okej med allt som har hänt, eftersom det fört oss till den situationen vi har nu. Vissa barnsjukdomar och ungdomliga irrfärder har det blivit, men som jag sade, Åland United har nu en bakgrund att bygga på för att bli en riktigt fullvuxen- och med tiderna en Gammal Dam, så som Juventus...
Jag hann in på Steel FM där Peter hade klätt sig i sin rituella vargtröja, som han påstår att han inte är klädd i varje dag, utan bara då jag kommer till studion. Ett lättsamt och bra samtal hade vi och jag hoppas att de som hörde förstod andemeningen. Vi berörde faktiskt gårdagskvällens bloggtext också och inte ens så lite. Bosse reagerade så att han kom hit med en ny jacka med ÅU emblem och Budbilreklam. Från och med nu ska jag ha den jackan i offentliga sammanhang! Basta! Okej, premiär blir väl i kväll på WHAs konstgräs på Edits träningar då...
 
 
Sen var jag i skolan då... I Edits skola. För en gångs skull hade jag möjlighet att som förälder delta i Öppet Hus. Jag har gjort små svängar till lågstadiet under Lindas, Emilias och Rufus tid, men dessa var alltid begränsade av mitt eget skolschema. I dag hade jag möjlighet att stanna två lektioner på raken. Jag fick se svenska och där hjälpa en klasskompis till Edit som sade sig inte veta hur musen luktar... Sådant läste vi inte om på tvåan vad jag kan minnas... Sen var det även matematik och till min stora lättnad märkte jag att jag kunde femmans tabell. Edit satt där längst bak och jobbade, eller drömde. Det ena skedet avlösande varandra. På rasten var vi ute i ösregn och byggde kanaler på skolgården. Även mat skulle jag ha inmundigat om jag hade uppmärksammat att det krävdes 6,40 € i cash... I brist på sådant fick jag komma hem och äta överbliven lasagne.
Edit 8 år har börjat förvärvsarbeta. Eftersom hon har ny telefon har hon självklart också en "veckopengs app" Där kan hennes mor skriva in uppgifter och värdera dessa i pengar. Alla sysslor kan sedan dessutom redovisas med bildbevis... Här är ett bevis på att hon åtminstone hittade krattan i går. Jag har själv undrat i flere år var den kan vara. Tror den försvann efter att Rufus gjort dagsverket här då han gick på 7an eller nåt.
 
 
Sen förstås en Sallyrapport. Ungen har trög mage. Defekationen var väldigt trög och till synes smärtsam. Fru Kickan ringde en tipstelefon, eller vad det nu var och hällde därefter nån slags olja i flickan. Få se hur det ska börja löpa nu... Skitbra troligen!!!
 
Sune låter berätta att KHS flickor är i final i SFSI slutspelet i fotboll. Som han mycket riktigt säger är han en mycket bättre coach än jag, för min fjärdeplats från 2005 är nu överträffad. Bra flickor. Ta hem alltihopa nu på samma gång och glöm inte att Sune är inräknad i det som ska hem!
 
Nu funderar jag hur jag bäst når ut till styrelsen om saker jag behöver veta då jag slutar vara ledig, utan att inte vara ledig medan jag frågar... Tips? I helgen är det förresten Cupfinal på TV 2 klockan 12. Samma dag ska vad jag förstår IK Myran möta ONS i Ligakvalets första del...
 
Det kan bli vått på Edits träning. Tyvärr missar jag ännu ett föräldramöte i Ålands Lyceum på grund av detta. Rufus verkade inte ta det så hårt. "Va? Föräldramöte?" svarade han då jag beklagade mitt frånfälle.

Kommentarer
Postat av: Mat-Inger

Saknar bild på Sally iaf.

Svar: Det tror jag det...
enligtvirta.blogg.se

2017-10-12 @ 13:44:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0