Utmanande lördag!

I dag är det cupfinal. Yle sänder direkt från Myrbacka klockan 11.50. PK-35-HJK, bara så ni vet. Klart är att två lag tar sin andra medalj för säsongen och att ingen vinner dubbeln. Nästa år spelas cupen på ett helt annat sätt. Kan knappt vänta på att det upplägget ska diskuteras och kritiseras av oinsatta...
 
Edit och Pärla begav sig till Bollhalla för att delta i "Utmanarna", en form av Gladiatorerna som genomförs av barn mot MGFs gymnaster. 30€ per person betalade vi och trycket var till synes enormt. Jag undrar vad vi skulle kunna ordna med flickfotboll som skulle få folk att betala 30€ för en dag. Det kan nog stämma det där om att gymnastiken har en framgångsrik verksamhet. All heder till dem. Och dessutom ska jag inte prata om flickfotboll har jag förstått då folk blir kränkta av det...
Så pass mycket bara att jag måste få visa upp årets coach. Sune Svensson! Han var alltså mannen som ledde KHS flickor till silver i årets SFSI mästerskap i fotboll. Han var mannen som överträffade min fjärdeplacering från 2005. Han var mannen som lät spelarna veta om detta så de kunde meddela det till mig! Bra Sune, jag hade gjort det samma om det varit omvänt, det vet du! Jag var ju inte med, så jag vet ingenting egentligen  annat än att KHS förlorade finalen med 3-0 och att Sune bedömde det som rättvist. Kanske vi kör duett nästa gång och ser om det räcker till guld? Att det står "surströmming" på bilden beror bara på att denna bild av Sune var den bästa jag kunde finna på hans Facebookprofil. De övriga innehöll alla så suspekta element att jag inte vågade lägga in dem här, eller så visar de upp en man så mycket yngre och långhårigare än den Sune som nu coachade till sig äran och berömmelsen!
 
 
I går kväll hade vi Emilia och Joel online under halva Idol. Först då Edit blev så slut att hon måste ligga ner kopplade vi bort kontakten. I övrigt var det spännande att sitta i två länder och se samma TV program och höra varandras TV men med några sekunders fördröjning, utan att vår egen kontakt var fördröjd... Popcornen var goda i alla fall. Även Sally var med, men som vi uttryckte det. "Hon förstår på riktigt faktiskt ingenting".
 
I kväll har ÅU avslutningsmiddag. Jag hade ju tänkt delta, men på grund av alla omständigheter tyckte jag att det blev enklast att helt enkelt bestämma att jag inte går i varje fall. Jag är ju ledig och behöver inte se det som en plikt att vara med på fester och annat trams. Det hade säkert varit roligt, men på lång sikt är det bäst så här. Stort tack för samarbetet alla som känner sig träffade. Vi ses igen! Jo, det gör vi! Ha en bra kväll och försök att glömma mig, det brukar vara ett recept för trevnad nämligen!
 
Och fotvården då? Jo det var riktigt trevligt. Vi skrattade hela tiden. Och som en notifikation för alla. "Jag har fina fötter!" Så nu vet ni det om ni någonsin trott nåt annat!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0