Höll på att bli enhandsskrift

Så där passligt, men inte helt oväntat börjar Sallys tid som beskedlig nyfödd gå över i en liten personlig babyfas då hon beter sig som en stor diva. Det föreföll en stund som om jag skulle få uträtta mina skrivbeting för dagen med en hand och således endast med små bokstäver och aningen hetsigt... Nu får vi se, Fru Kickan vaknade mot alla odds och Sally har redan, peppar peppar, sovit i vagnen i 10 minuter... Det kan gå.
 
Igång med jobbet kom jag i  alla fall i går. Ett rätt långt, men väldigt innehållsrikt möte med Ted och Samuel hade vi och nu är det lite ketchupeffekt vi ska få till. Spora blev först ut och nu hoppas jag på 1-2 till före låt oss säga måndag, så blir det onsdag... Det samma med Eckeröhallen Ove, som alltid är i eller på väg till Barcelona då jag ringer. Nu sade han sig bara vara snabbt, så han hinner styra upp självständighetsrörelsen lite och så är han tillbaka på måndag. Därmed kommer vi att ha ett skelett för vinterns schema klart denna vecka, eller i verkligheten veckan efter det... Några års bekantskap västerut ger oss även trogna träningsmatchmotståndare, eller åtminstone intresserade sådana. Allt är öppet, allt är lösa trådar, men de känns knytbara!!! De e bare å knyt, som Stenmark hade sagt!
Snart är vi här igen!
 
 
Angående den politiska debatten med flickfotboll har jag förstått att det inte har så mycket med sak att göra, utan med person. Då är det bäst, att som i frågan om All Stars programmet i början av årtusendet, att ta ett steg tillbaka och låta andra säga samma saker och få medhåll. På så sätt har Kristuseffekten uppnåtts även på denna front. Bra. Om några år visar det väl sig då min roll inom damfotbollen helt och hållet är överspelad och då kan nya friska krafter ta över som säger och gör precis samma saker som jag, men med andra ord och kanske annan, kanske mer åländsk accent, vad vet jag? Nog om detta för tillfället.
 
Även min son fick jag hem från bussen, tack för tidtabellsråden Lillemor. Att både jag och han begrep att han kunnat stiga av fordonet nästan bredvid där vi bor kvitterades med ett typiskt "Skulle jag tänka på sånt tror du?". Pojken är frisk.
 
På söndag har Edit maskeradfest i Vikingahallen. På söndag lär Rufus spela match och på söndag spelar Finland mot Serbien. Fru Kickan tänkte sig se volleyboll...  Just Fru Kickan har förskräckt mig genom att skaffa svenskt kaffe. Nu lever vi alltså så...
 
Nu känns det som om ett spelaravtal börjar komma... Trallalllaa....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0