Två apelsiner och en banan, vad har vi då månne för organ?

Det flyter nu, men åt många håll. I dag har jag ombetts ta emot en bekännelse för att en elev druckit energidryck i skolan. Jag frågade alltså vem det var och bad om burken. Den skyldige informerade att ja, det var han, samt grävde fram burken ur en sopkorg... Vad skulle jag göra med den då, undrade man? Jag slängde burken i en annan sopis och näpste eleven, som nu (igen) vet att man inte får dricka energidryck i skolan... Såja!
 
Sedan kom en kollega in med en liten klump sinitarra, som onekligen var format som ett manligt könsorgan. Kollegan undrade om jag såg vad det var och jag svarade sanningsenligt att det var en klump sinitarra formad som ett könsorgan. Kollegan lämnade klumpen i min hand och tyckte att jag skulle prata med eleven som format den... Jag valde att visa hur ett könsorgan lätt kan förvandlas till en klibbig massa i min hand och satte sedan in massan i en skrivbordslåda. Både eleven, jag och de övriga eleverna verkade aningen förvirrade, men ja... Så gjorde jag då!
Det här är Åland Uniteds A-lag på bortaplan 2017. Sex av dem på bilden kommer att spela med oss även 2018. Jag hoppas att ytterligare tre kommer att göra det och man kan säga att diskussionerna går heta.
 
 
Ett nytt förslag till en för oss helt ny spelare har skickats iväg i dag, tack vare att Vicerektor Koskinen höll ett så kort möte att jag hann tillbaka hit innan det bär iväg. Edit ska hämtas från dansen. Hon gjorde i morse en knoka helt själv och påstod att den var "väldigt speciell".. Jag får väl tro henne då.
 
Min del av Ligalicensen är inlämnad, hamburgare med biffar av glada kor (varför inte deprimerade sådana, det skulle kännas bättre?) har ätits, lektioner har repats av... Bara en par brev och ett sms till Magister Sviberg till då, samt oklart umgänge med oklar mängd barn av olika åldrar kvar i dag då...
 
Eftersom jag skulle behöva tvätta håret undrar jag om inte en bastusession också vore på sin plats. Fru Kickan, om du läser detta, hinner du vrida igång bastun tror du? Tack!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0