Så mycket nu att det blir lite...

I dag har det på riktigt inte varit mycket tid att andas. Det kan ju vara bra, för enligt undersökningar lär en människa dö varje gång jag andas. I och för sig har vi problem med överpopulation så hur bra är det egentligen?.
 
Nåväl. Precis riktigt just ska vi iväg till WHA för Edits träningar.
Så här såg laget hennes ut då de varit och presenterats vid ligamatchen mot GBK i höstas. Edit syns nog ej på denna bild, men hon var med.
 
 
Vid bildens tillfälle hade vi Anna Signeul som gäst. med henne spenderade jag 30 minuter i telefon precis då jag borde ha ätit middag. Ett långt samtal med en annan fotbollsperson jag respekterar högt, samt ett annat som presenterade smått otroliga historier ifall de stämmer gjorde att Edit han slita åt sig de bästa revbensspjällbitarna då jag äntligen kom till bordet.
 
Det blir väldigt koncisa texter dessa dagar, då Sally när so helst kan ta över showen kvällstid.
 
Därför konstaterar vi bara att extremt mycket har blivit gjort i dag, utan att egentligen visa sig på resultattavlan. I går kväll fann jag en stunds harmoni framför Tottenham- Real Madrid faktiskt. I morgon skulle det bjudas på något icke animaliskt på jobbet förstod jag.  Om några veckor kommer väl Mat-Inger också tillbaka. Då får man inte prata i telefon, eller sitta som man vill mera....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0