Om allt går på räls blir det en hel TV match i kväll

Till våra grundskolelärares plikter hör att erbjuda utvecklingssamtal. Endel väljer att följa, inte uppmaningen, men alternativet att inte vilja komma, medan de allra flesta faktiskt dyker upp. Därmed sitter vi här ett antal kvällar och delar med oss detaljer om barnens skolgång. 2 av 5 är gjorda i dag för min del... Jag har lovat försöka hinna hem till klockan 19 igen. Få se hur det ska gå. Röd Bettan. Jag har ju sagt att jag inte har något personligt emot dig eller din mat. Jag bara aldrig hinner dit då det vankas middag. Hoppas det finns nåt hemma sen och det gör det ju... Fru Kickan var inte så meddelsam då jag ringde, hon vilade ju. Hoppas det gick bra med det då...
 
I går kväll fick jag en hel del gjort. Jag följde till och med med första halvlek av Sevilla-Liverpool ganska koncentrerat. Andra halvlek i sin tur blev mera perifer, då diverse brev och diskussioner på nätet behövde föras. Resultatet hoppas jag blir en stomme för Åland United 2018. Det kan också bli att en massa skrikande utförts för väldigt lite ull... Jag minns nu, precis som varje år att denna tid på året är tiden då man ser halva , eller fragmentariska bitar av TV matcherna då det hela tiden är nån som vill en nåt om någonting. Det kan vara allt från franska agenter som vill ha sign on fee, till en spelare som vill paxa en tröjnummer... Ibland blir tröjnumret helt enkelt fråga om vilken storlek de tröjor vi har är... Inte kommer vi att kunna skaffa nya tröjor varje år heller, om nån trodde det!
I den här klubben har de råd att skaffa tröjor vågar jag lova. Deras herrar spelar på TV i kväll. Jag kommer att försöka se det. Känner ni förresten igen Tuija och Sanni på bilden? Det gör jag...
 
 
Pärla lär ha födelsedagskalas i helgen. Jag har blivit bjuden. Va roligt... Nu såg jag ju att jag behöver bete mig tölpaktigt, då Finland möter Israel precis en timme efter kalasets början... Efter VM kvalmatchen är det Futsal i Vikingahallen. Om någon inte förstår helheten, låt vara då. Ni som förstår det hela... Ja, förstå på bara!
Hur många av dessa känner du igen då? Europas bästa spelare finns bland annat med här. Deras herrlag möter den övre bildens herrlag ikväll i matchen jag ska försöka se...
 
 
Nästa utvecklingssamtal närmar sig. Kanske jag kunde undvika genom att inte öppna dörren... Då kommer de ju inte in och jag kan alltid hänvisa till att jag inte visste.. Nej, sanningen är faktiskt den att jag lite gillar dessa samtal. Vi brukar mest skratta och ha roligt om jag ska säga hur det är. Så brukar eleverna säga så roliga saker också... Som till exempel hon som just var här med sin far... Hon förklarade något som varken han eller jag förstod. Då det framgick att vi inte begrep vad hon ville säga konstaterade hon bara att "Jaha... Men vet ni. Jag tänker faktiskt inte ta det där en gång till." Nehepp, vi lever alltså i ovisshet. Precis som säkert de flesta som orkat läsa så här långt i dag och väntar på en poäng med dagens text. Jag kan berätta att det inte kommer nån!
 
Samuel sade att han skulle till Stockholm, men på basen av hans kommunikation tror jag nog att han mest skojat. En gästspelare har vi haft. Nästa kommer nästa vecka... Kanalen mot Sverige kanske är öppnad dessutom. Hej va det går. Brev mellan USA och Helsingfors skickas också. Nu kommer de just. Hej!

Kommentarer
Postat av: Fellis

Jag ser tom världens bästa spelare på den undre bilden, åtminstone enligt FIFA.

Svar: Jodå, men inte Sveriges bästa forward vad jag förstod :-)
enligtvirta.blogg.se

2017-11-22 @ 18:08:49
Postat av: Fellis

Det finns åtminstone två orsaker till det: Dels spelade hon inte hela säsongen i Sverige, dels uppmärksammar FIFA/UEFA ytterst sällan spelare som representerar landslag som inte når de stora mästerskapen. Detta gäller i synnerhet damspelare, där FIFA verkar ha noll koll. Om Chawinga hade spelat i ett stort mästerskap eller i ett lag i Champions League hade hon säkert uppmärksammats också utanför Sverige.

Svar: Saken är biff!
enligtvirta.blogg.se

2017-11-23 @ 08:56:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0