Kort söndagsviftning

Dagens huvudsak är att mannen som bär skuld för mitt liv, alltså min far, fyller år. Han hävdade då jag ringde att han i Sverige likaväl kunde ha fyllt 47 som det verkliga 77 eftersom man inte hör skillnad på futti och fötti som han säger att man säger där. Fuyuy är i alla fall otvetydigt sju, så där är det säkert. Min far är, som jag har nämnt vid tidigare tillfällen en bra karl! Vi håller det så i år. Jag hoppas få läge att nämna honom på hans födelsedagar i många år till! Mycken glädje Pappa!
Min fars berömda självporträtt. Men visst liknar det! Om inte annat liknar det alla andra självporträtt han ritat fram under många decennier. Han har ett paket sänt till sig härifrån oss, men det har inte kommit fram sägs det. Undra på, då hela posten här lokalt sitter häktad. På tisdag funkar det inte heller, för då delar man inte ut post på Fastlandet... Hur var det Seppo Räty så...: Saksa on paska maa... Sen kan man modifiera det uttalandet att gälla posten om man vill...
 
 
I övrigt är det en riktig höstsöndag. Edit har övernattat hos en klasskompis. Gurkan gästade oss i går kväll och mina bröstvårtor var ett hett samtalsämne. Tillsammans med Sally såg vi sedan (jag och Sally alltså) Barcelona-Sevilla och jag kan bara konstatera att Messi är en gudabenådad fotbollsspelare, om jag inte hade sagt det förut alltså...
 
Massor med lösa trådar i form av mail och sms samt rena röstasamtal är utslängda om än det ena än det andra. Spelare, tränare och sedan förstås det mest desperata, Ligaföreningen. Det svåra där är att kunna informera klubbar att deras önskemål hörts, eftersom föreningarna inte verkar minnas vad de önskat, eller att de varit med och önskat just det som nu uppfylls... Nåja. Det är vuxna människor och inte alls som i skolan... Not!
Enligt Facebook städar Kjelle hemma. Bra Kjelle. IFK stringkalsonger har han tydligen också...
 
 
Och jo. Jag är medveten om att Honka vann kvalet och steg till Veikkausliiga, samt att HIFK supportrarna försökte äntra planen. Precis så trodde min vän Kupsi också då jag talade med honom före kick off. Han torde veta han. Satt på första parkett då Özalansupportrarna äntrade Olympiastadion 1998, eller var det -99?
 
Skulle jag ha skrivit senare hade det garanterat funnits annat på hjärtat och hjärnan. Just nu är det så här. Röd Bettans semlor, som ju är våra då de finns i vårt kök, var väldigt goda som frukost. tack igen Röd Bettan!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0