Hur görs dåliga nyheter till framtidens goda?

Nu är vi inne i tiden då det är mörkt då man vaknar och mer eller mindre mörkt igen då man kommer hem. I dag kommer det att bli snäppet kaotiskt då Edit ska på träning, jag ska hem och dra igång alla deviser för att följa Rufus livesändning och sedan tillbaka till Edits träning. Nå, det ska gå.
 
Vi lever också i en tid som sms lydande "Hon har kakkat" leder till lustkänslor... Jag bara säger, så är det. 7D valde Höga Visan 6:6 till sitt Gamla Testamentcitat och undrar nu själva hur i hela friden de ska kunna använda något om "kinder som granatäppel som syns genom slöjan" i en praktisk situation. Lite som efter vilket politiskt val som helst kanske?! Utöver det har vi utrett skillnaden mellan Arken och Futharken samt sett Nicole Kidman smygtitta på Tom Cruises könsorgan. Som pricken över iet har jag nu skrivit och distribuerat Elev Es och Elev Es efterlängtade lapp. Den sitter säkert!!!
En annan sak jag hoppas att kommer att börja säkras snart är ett antal spelarkontrakt, samt klarhet med hela ledningen. Vissa grejer kan komma att klarna redan mot helgen, men det realistiska är om två helger...
 
 
Som även tidningen i dag tar upp och som Fellis hejvilt kommenterar i samband med gårdagens bloggtext så är vi inte mera ett topplag då det gäller publik. Det har vi faktiskt brukat vara. Åtminstone ganska högt upp har vi kommit i tiderna. Nu hävdar Fellis att vi skulle ha tre lag efter oss i publikligan 2017. Kanske det då. Jag får kolla statistiken närmare då den kommer. Det oaktat har vi inte lyckas attrahera så mycket folk till WHA.
 
Detta verkar vara hösten då folk engagerar sig. Intresset för åtminstone hur flickfotboll inte ska skötas har ju varit stort, vilket leder till att många nu antar uppdraget att leda det och göra det bättre. Gårdagskvällen gav signaler om att även marknadsföringen och publiklockandet också engagerar flere personer nu. Det är jättebra. Jag bara hoppas att vi kan göra utvecklingen på den sidan lite mer vettig än hur man gjorde på flicksidan. Det vill säga, att vi kan utgå från det som görs, att vi faktiskt tar reda på vad som har gjorts och inte bara tror... Sen är det jättebra om idéer kläcks. Ännu viktigare är det om de idéerna också kan följas upp av praktisk handling och att de som hanterar dem även tar ansvar för att de ska genomföras. Det är just på det sista som många goda kampanjer har fallit. Men nu om vi faktiskt bryr oss, då kanske vi kan få till nåt.
 
Ni som läser då? Vad tycker ni att behöver ändras för att fler människor ska vilja se Åland United live framledes?
 
Pre season matcher börjar sitta. Jag tror vi kan publicera en ram redan nästa vecka. Sen gäller det bara att vänta på hur U 19 landslaget spelar sina EM kval innan vi vet med säkerhet när ligapremiären blir. Det vet jag i alla fall att man i Sverige spelar gruppspel i Svenska cupen två av de helger vi har haft bokat för match i Eckeröhallen. Till al lycka är Ove, i eller inte i Katalonien, en anpassningsbar organism så vi får nog ihop det.
 
Futsal i helgen då. Vore roligt om jag till farsdagspresent fick att i lugn och ro kunna se de två dammatcherna i Godbyhallen som börjar 15.00 och 16.00 på söndag. Okej? Såg ni förresten resultaten i damernas Champions League i går... Mycket mål på sina håll. Och det där om att England spurtar och Sverige trampar vatten... Kanske det ja kanske...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0