Då den ena inte kompenserar den andra helt

Eftersom det gick vilt till i går kväll skapade jag åt mig ett gott läge att sova väl. Det vill säga total utmattning. Först efter midnatt kände jag det som att jag kunde gå och lägga mig och således sov jag avslappnat och fint i några timmar, precis som det ska vara. Jag hörde nog Sally och Fru Kickan en par gånger. Jag märkte även Edit så hon släpade sitt bohag till våran säng. Sen pep klockan och det var morgon. En riktigt speciell morgon dessutom då jag skulle smita iväg innan någon annan vaknar och således delta i skolans Ledningsgrupps möte. En Superonsdag, som 7E brukar säga.
 
Under denna onsdag har framsteg skett på precis varje front. Lite kissnödighet kring både skolans- och FIFAs administration har kunnat skönjas. Redan uppklarade saker ska brytas ned till molekyler igen här i skolan och FIFA tänker införa transferfönster för damer igen... Eller de tänker införa transferfönster. FBF har haft lite egna varianter kring det där och då man äntligen fått till något som funkat, då kommer FIFA och skärper till det... Inte blir det lättare för Linnéa det här, var min första tanke då mailen började komma...
En barnbild här för att påminna mig om vart jag ska...
 
 
Ett kontraktsförslag, tre utländska påminnelser, en påminnelse till en agent som lovat fixa en mittback och så kanske nåt till han där fransosen.... Det är ungefär vad jag borde få till i kväll, samt även förstås rätta 9Bs judiska ordförhör... Och sedan då förstås utreda om vi får plats med alla tilltänkta spelare. Har vi A, lägenheter B, kläder C, pengar? Vi har hjärterum åtminstone Samuel och jag! Han kom in och satt sina 45 effektiva minuter med mig i dag precis mellan 7Es Pauluslektion och Elev Ts utvecklingssamtal...
Trots att jag lärt mig att inte längta, utan bara leva igenom livet stund för stund, kan jag säga att denna typs bilder får mig att känna att det finns någon mening med all denna splittrade oro som finns i hela alltihopa i november och gubevars, december är det ju snart.
 
 
Texten stod och väntade medan utvecklingssamtalen slutfördes för dagen. Nu är jag beordrad hem av Fru Kickan som har skaffat en printer!!!! Då jag ändå håller på vill hon också att jag köper micropizzor, korv och gurka!
 
Min klass ska ta en bild som utstrålar julstämning på fredag. Jag ska vara med och vara ren säger de! Bäst att jag bokar bastu då så jag kan tvätta mig för att göra dem nöjda. En man i röd behå och änglavingar såg jag också då de sade sig planera... Julstämning är bara förnamnet.
 
Well well... Inte mycket struktur igen här. Bara låta livet hända, som jag kan säga... Läsare som väntar sig struktur, kontenta och innehåll får nog läsa andra texter, eller så chansa på mina lite varje dag ifall där skulle vara nåt man tycker är värt... Vem vet?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0