Aj trött? Vet du vad? Ingen bryr sig!!!

Såja. Tillbaka på Huvudskalleplatsen, alltså Klassrum 12 och Sportchefskansli B. Sportchefskansli A ligger i vårt vardagsrum på Bergshöjden, men där är långvariga arbetssessioner lite förhindrade av mänskliga omständigheter. Väldigt mänskliga var omständigheterna även i natt då Viking Grace, efter tydligen många om och men, lade till i Långnäs klockan 01. 80 skolbarn typ och några vanliga skattebetalare steg av och beställningsbussarna väntade i hamnen. Rätt människor fick vi in i rätt bussar och så bar det av genom natten. En aning konfundering kunde skönjas då busschauffören tog kortaste vägen till skolan och barn, som planerat lite annat tydligen, i panik ringde sina föräldrar vid lite före 2 på natten att de behövde bli hämtade i alla fall.
 
Väl framme vid KHS visade det sig att vi var tre personer som skulle åka vidare in mot hamnen i Mariehamn, eller till Solberget, som en person hävdade, trots att Solberget just ligger där som de andra eleverna som panikreagerade också bor, eller någon av dem i alla fall. Då gjorde busschauffören Krister något som gör Åland till just Åland. Han körde bussen till bussgaraget och lastade in oss i sin personbil, samt körde pojken hem till Solberget och mig och Kollegan Annas mor som också var med, till hamnen. Han vann en halvtimme och vi andra förlorade lika mycket, men visst var det praktiskt, hyggligt och bra service. Hemma hade jag fått post från Ligaföreningen som måste åtgärdas direkt och i dag lämnas i en gammaldags postlåda. Tidningen fick jag läst och sedan lade jag mig att sova vid 2.45, typ. Nu är jag på jobb sedan flera timmar. Jag har undervisat om Jesus och om Digerdöden, samt bedriver Projekttimme med nior... Sedan är det tre lektioner kvar av vilka en ska gå att kombinera mellan religion med 9B och på samma gång elevrådsmöte... Det går nog. Många elever klagar på att de är trötta. Mitt svar blir, likt samhället självt : "Vet du va! Ingen bryr sig!" Nej, vi ska inte låta barn tro att nån bryr sig ifall de är trötta en dag. Ska de kunna bli föräldrar måste de kunna A: Bita ihop och B: Vila då det ges en chans! Bägge har erbjudits också dessa ungdomar...
Så här glad sägs Sally ha varit i går då jag var borta. I dag lär det vara annat...Men Idols fredagsfinal, den får inte Edit missa i alla fall. Och därmed inte jag heller... Till all lycka kommer Ack Värmland i anslutning och det ger åtminstone något innehåll på tillvaron, förutom då den fysiska kontakten med minst två av mina barn!
 
 
Trots att wifin i tåget alltså var helt hyfsad har det tagit ända tills nu innan jag uppdaterat mig om de viktigaste grejerna som hänt medan jag var på min ettdygns huvudstadsodyssé. Danmarks damer lär ha kommit undan med en walk overförlust för strejkmatchen mot Sverige. Bra, då har VM kvalet fortfarande relevans. Manchester City verkar ha vunnit 2-1 i går. Samuel berättar säkert mera då han kommer hem. Dessutom ska Julia Tunturi göra ett nytt Unitedäventyr. Denna gång bär det av till Eskilstuna United. Lycka till Julia. Jag hoppas helt på riktigt att du får till det nu och kommer närmare det du söker! Eskilstuna United var för övrigt i Eckeröhallen vintern 2008 och slog mina dåvarande IFK damer med 2-0 i Damälvan. Bara en sån sak.
 
Om jag inte visste bättre skulle jag kunna tro att jag, dött, blivit sjuk, eller fått sparken då jag läser några brev, eller mess ska de väl heta nuförtiden då de kommer på elektronisk väg, som aktörer inom åländsk flickfotboll skickar mig. Jag är inte död. Jag är lika övertygad som alltid. Jag finns med i tanken. Jag bara inte ska jobba med flickfotboll, vad det verkar åtminstone. Eftersom jag inte hör ett pip utgår jag från att de utsedda personerna arbetar och att jag kommer att underrättas gällande de delar jag har anknytning till då jag behöver få den informationen. Bara så ni vet.
 
Jag hoppas på en par goda nyheter för Åland United under helgen. Sen hoppas jag också få tummen ur arslet så jag får beställt resor åt de två återstående gästspelarna av de fyra som kommer att besöka oss inom de närmaste veckorna.
Som ni ser är jag fortfarande mer päron- än äppelformad. Jag hade i uppgift att tillsammans med Mats assistent, som tydligen hette Valter, att se till att ingen elev tappade bort sig under vistelsen i Riksdagshuset. På basen av den info 8A gav mig "Alla är med" och den info Anna och Anna-Greta gav mig angående 8Fs medvarande lyckades vi...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0