Aj att jag har en söt blick...

Tolkningar finns det många, men den subjektiva upplevelsen är den som gäller, inte sant? I dag meddelade Kollegan L att jag har en så söt blick då jag tittar strängt, eller vad hon nu sa... Tillfälliga Kollegan A flikade in att jag passar utmärkt i min Hello Kitty utstyrsel. Det värsta var att jag, A inte tittade strängt och B inte bar Hello Kitty kläder, utan bara mina helt vanliga, de som kommer ur skåpet då jag rotar omkring i ett mörkt rum på morgonen. Hur som helst har jag lovat se över situationen och kanske jag kan vara mera Hello Kittylik på måndagen då, om det är så de vill ha mig... Jag har ju vant mig vid att anta olika roller och de flesta misslyckas jag med. Fru Kickan ville i alla fall ha mig för att jag pratar så mycket och för att jag är lurvig... Nu, efter två barn har jag kommit fram till att det hon ville ha egentligen var A: Mina pengar, B: Min kropp... Sen säger hon att hon tycker om mig också... Jag undrar just varför.
Så här ville de ha mig för nåt år sedan på nån slags temadag. Barnen skulle skriva önskelistor och jag skulle ge dem pepparkakor och godis... Extremt många listor lämnades in. Endel till och med lite vågade, såsom skrivna med läppstift och så där. Jag tillfrågades om många hade velat sitta i Tomtens famn... Svar, kanske överraskande... Jo, det ville de. Främst dock äldre kvinnor om vi får lite specificera...
 
 
I går såg jag inte Finland piska Estland hemma i Helsingfors. 3-0 hade vi vunnit förstod jag. Ett tappert försök att se Nordirland- Schweiz gjorde jag. Jag vet att Schweiz vann 0-1 på straff, på samma gång som Kroatien tydligen slog Grekland och gav sig ett läge att slå sig till VM inför returen på söndag. Så värst mycket fick jag inte sett eftersom Sally var extremt arg på mig. Jag vet inte vad det var riktigt, men det gällde sannerligen inte min kropp eller mina pengar... Ett behov att kunna se lite matcher för värvningsbehov har också dykt upp. Mina kvällar är just nu inte riktigt lämpade för koncentrerade studier i framåtlutad ställning. Jag hoppas Samuel orkar titta lite mer än han borde nu då jag är snäppet i offside. Kanske lite i helgen då, va?!
En annan som var riktigt arg i går var Edit, som vi ser i mitten av bilden med blå Åland Unitedmössa. Hon bara kokade av raseri och kastade vattenflaskor, samt trasan hon skulle torka det av förekommen anledning våta köksgolvet med. Hon morrade, stampade och slog... Även i början av träningen var hon arg. Riktigt arg. Men sedan, då hon tränat en stund med Ari, då blev hon glad, sa hon. Tack Ari säger jag. Tack även till Christian och Nisse som genomförde träningspasset på ett ruskigt vått och blåsigt WHA konstgräs i går kväll. Fotboll ÄR bäst i regn, det bara är så. Även i övrigt uppmanas beslutsfattare titta på bilden. Ni ser hur WHAs konstgräs, som enligt vissa Mariehamnspolitiker "mest används över sommaren" ser ut en helt vanlig torsdag i november...
 
 
Jag har sakta startat upp sponsorarbetet, som förra året var nästan klart vid denna tid. Jag ser också annonser om att JIK sparkar hård fart i sitt damlag igen. Va bra! Lite goda tips från våra kontakter om goda spelare har kommit in och bara jag har två händer lediga jobbar jag vad jag kan med dessa. Det är här som Samuel nu får göra lite mer än han kanske skulle behöva eftersom min baby är ungefär ett halvt år yngre än hans och jag inte får till all tid jag behöver för att kunna göra det bra. Nå, det kommer att bli bra... Tror jag.
 
En av ÅUs överraskande stora inkomstkällor är vårt målkortslotteri. Merja kom sättandes i matsalen, dit Mat-Inger förresten ännu inte återvänt, och sade sig ha fått kontakt av Herr Landshövding. Så snart blir det betalning och lottdragning. För att betalningar ska kunna äga rum behöver vi få in alla block med sålda lotter. Enligt tre oberoende källor lär det fattas ett block. Det skall vara i Styrelsemedlem Kalms ägo. Kan Styrelsemedlem Kalm om han läser detta, eller om någon som läser detta känner Styrelsemedlem Kalm vänligen verka för att blocket lämnas in så att vår verksamhet kan fortgå? Tack!
 
Sen hade vi Dennis i tidningen i dag. Han undrar om Mariehamns stad verkligen vill ha Rockoff på torget... Jag är ju inte Mariehamns stad, men om jag vore det skulle mitt svar bli. Nej, det vill vi verkligen inte. Lägg ner skiten! Tack för i dag. I kväll är det för många Sverige-Italien... För oss är det troligen Idols fredagsfinal blandat med hysteriskt mailande och en hel dos spya och gutturala läten!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0