Inte alls så jätte bra...

Jag upplever just nu midnattssol då bussen rullar söderut här i Österbotten. På morgonen ska vi vara i Åbo i tid för färjans avgång och då vi är hemma på eftermiddagen har vi varit på resa i två dygn. Kontentan blev 1 poäng efter 1-1 mot GBK... Ingen kan tycka att detta är bra eller ens inte dåligt. GBK är glada förstås och deras målvakt sitter här precis bakom mig och talar i telefon. Hon åker med oss till Åbo och ska nästa vecka representera Åland i öspelen. Jag ska vara kortfattad eftersom detta skrivs i buss och ibland raderas, ibland skumpar hit och dit. Jag ska även undvika att vara för dramatisk. Men jag kan erkänna att senast jag var så här vilsen och förvirrat nedslagen var i Sarajevo i augusti 2014 efter att vi förlorat 7-0 mot Medyk Konin. Jag hade även en passande bild att publicera, men nu verkar hela tekniken ha gått i kras så det blev inge av det. Det enda jag vet är att vi ska äta hamburgare i Björneborg med Pille nån gång i natt, att Samuel nu märkte att Maiju blivit i Kokkola och att jag inte alls snarkar så farligt enligt honom, att jag har många barn som alla gör sina egna grejer samt att denna sommar kommer att bli tuff, men förhoppningsvis stärkande då vi sedan i oktober ser vad den kom att ge... God natt från bussen. Här är ljust och knöligt. Helt rätt åt oss, tror jag....

Kommentarer
Postat av: Torolf Wikström

Hej!
ÅU har nu spelat 13 matcher gånger 90 min det blir 1170 minuter totalt. ÅU har gjort 12 mål på denna speltid, det krävs då 97,5 min/mål. ÅU har 5 matcher kvar i grundserien, 5 gånger 90 blir då 450 minuter, och 97,5 minuter per mål blir då 4,61 alltså under 5 mål per match, då måste målvakt och försvaret hålla nollan i alla 5 åtetstående matcher, för att det skall finnas någon liten chans att komma ovanför sträcket. Persoligen mycket besviken på tränarstaben, har nog inte gjorrt jobben sin ordentligt, vad gör styrelsen år detta??
Önskar dig och din familj en glad och skön midsommar.

2017-06-22 @ 08:14:53
Postat av: Torolf%20Wikstr%F6m

Rättar: Borde ha stått att ÅU gör under 5 mål på de restrerande 5 matcher som återstå att spela, beklagar att tankegången är trög imellan. Angenäm sjöresa hem till Åland idag 22/6.

Svar: Personligen hoppas jag att styrelsen gör precis det jag rekommenderat. Att lita på den stab vi har och de spelare vi har. Fotboll är på nöd och lust. Just nu har vi inte lust. Då måste vi stå ut tillsammans och reda ut detta tillsammans. I övrigt tackar jag för stödet och synpunkterna. Bra att någon kan vara kritisk också. Det vuisar bara att vi tas på allvar. Du gratuleras även för ännu en vunnen handduk i resultattipset! Ses i Kuopio om inte förr. Glad Midsommar!
enligtvirta.blogg.se

2017-06-22 @ 08:23:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0