Färden mot kvällen

På väg till Kuopio då. Igen en landsväg, eller motorväg för att vara korrekt. En enda busschaufför för en resa på 1,5 dygn med litet stopp för match, hur nu det ska gå till... Det första han frågade var dessutom om han skulle svänga vänster eller höger. Bra kille så där allmänt verkar han vara i alla fall.
 
Maiju har hittat en konstgräsplan i Varkaus att lite träna på innan lunch. E-post och kontorsarbete bedrivs både på min och Linnéas plats. Jag märkte just att jag, förutom vår chaufför är den ende manlige resenären. Edit undrade i går kväll varför jag ska sova ensam i hytt, då jag ju kunde ha tre spelare med mig... Man kan ju undra jo...
 
Igen en bortaresa. Igen är allt så verkligt och äkta, så långt från allt som är verkligt och äkta. Jag lär mig att klara av att lita på att saker sköter sig. I kväll är det match på Savon Sanomat Areena klockan 19.00.
Inte riktigt ännu kan man se Kuopio
 
 
Om någon undrar så har jag märkt att Finland slog Sverige i F16. Det har vi gjort förut också. Mitt hopp om att göra det på A-landslagsnivå är inte död, men det krävs nog en hel del mer än att hänvisa till goda årgångar. Det har vi gjort så många gånger tidigare. Gratulerar i alla fall till denna framgång! Låt den bara inte bli hela karriärens höjdpunkt!
 
Tack förresten till alla som engagerat sig i att finna husrum för Familjen Melleri. Det är fixat. Extra tack till dem som fixade!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0