Då tar vi oss igenom tisdagen

Inte mycket nytt under solen, som faktiskt värmer en del även denna dag. Emilia var och hämtade sin bil. Eftersom ingen var vaken stack hon direkt och eftersom jag vaknade av att hon stack sprang jag fast henne på gatan med morgonrocken fladdrande. Tydligen har de fått sin lägenhet, så vi kan kalla det ett gott budskap, nästan som ett Evangelium alltså.
 
I dag har jag hunnit sälja tröjor, eller erbjuda sådana till försäljning. Jag kan avslöja att jag har en hel del matchtröjor från gångna år i min bil. Tanken har varit att bjuda ut dessa för ett fast pris bara vi fått auktionerna jag trycker fram att ta slut. Vad skulle du betala för en Åland United tröja som fast pris?
 
En par kaffedejter ska jag ha precis just och sedan ska vår huvudsponsor bjuda på gratiskonsert där jag ska se till att vi har 16 spelare på plats att riva biljetter och le vackert... Jag tänker inte kommentera dessa evenemang som man tynger in här på Åland, alla på samma gång, men jag kommer att missa Sverige-Italien och Tyskland-Ryssland. Det tycker jag inte är bra och nån prutthurtig svensk evenemangsfixare kan få sig riktigt illa om han/hon inte aktar sin tunga och inställning i dag.
Fru Kickan hade fixat fint i går kväll då jag kom från träningen. Gissa vilken som är min sida.
 
 
Just nu får jag leva precis som jag lär. Varje enskild stund är i sig den viktigaste. Jag kom på mig själv att längta efter något att längta efter. Svaret blir ju att det enda som kan längtas efter är här och nu, som hela tiden ändrar. Och vad du än är utan kommer du att bli av med igen.
 
Hoppas jag inte uppfattas destruktiv då jag bara sitter och skriver och ringer här hemma.
 
Förlåt alla, snart är det onsdag, vad det nu innebär. Åtminstone Frankrike-Schweiz och Island-Österrike... Säkert en massa annat också.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Ölen och korven är väl din sida!?

Svar: Tror du det?
enligtvirta.blogg.se

2017-07-25 @ 14:35:57
Postat av: Anonym

Javisst!Du är ju Finne(Finlandssvensk)!

Svar: Finländare!
enligtvirta.blogg.se

2017-07-25 @ 14:44:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0