Agent, utan rätt att döda

Nu har sommaren varit här så där vädermässigt redan några dagar. Härlig sol och varmt. Till och med Dotter Linda som är van vid San Diego kommer att få lov att erkänna att vädret är behagligt. Fru Kickan klipper gräs. Hon hade mig att dra igång fanskapet och sedan släcker hon motorn ibland eftersom "träden ligger så nära". Då går jag ut och drar igång den igen. Edit går på gatan så att säga.. Eller egentigen är Bergshöjden en gata där massvis med små flickor går och äntrar varandras gårdsplaner.
 
Jag ser kanske mest ut så här:
Eller ja.. Det kanske är snäppet orealistiskt att jämföra mig med Matt Busby. Det är inte heller Manchester Uniteds kansli jag jobbar i, utan vårt vardagsrum. Han hade säkert samma åsikt som jag gällande spelaragenter: "Can´t live with them, can´t live without them". Domaren har till slut bestämt sig (tror jag) med vilka färger TPS ska spela mot oss nästa lördag. Jag har skickat in de flesta bilagorna till FBF och våra egna människor, som sedan vidarebefordrar dem bl.a. till FBF, samt till Pallokissat. Ytterligare lite korrespondens med TPS, hela Europas samlade spelaragentskara och förstås med Damernas Liga rf som jag redan är sen med.
 
 
På tal om sen. Förresten 8A (ni som hette 7A för några veckor sedan). Jag lovade återkomma till midsommar men gjorde det ej. Räkna med 2/11 som ett grunddatum och Helsingfors som en grundort för vår lägerskola. Passa vidare till dem som inte läser. Konfirmera gärna om någon alls av er läst (elev, förälder, på vilket sätt som helst anhörig duger). Tack.
 
Först fotbollsträning, eller åtminstone besök vid en sådan för att kolla om JIK släpper in oss på planen efter sin Liverpool skola. Sen vankas 50 årskalas. I går fick jag det definierat i ord vad jag känner. Jag har en stor ovilja mot att själv delta i evenemang som inkluderar andra människor! Jag klarar mig rätt bra då jag väl är där, men känslan före och efter är enbart otrevlig. Om någon nu känner samma som jag, alltså en ovilja att jag deltar i kalaset, tala nu så kan jag hänvisa till något alls. Att bara hänvisa till sina egna känslor är nämligen både patetiskt och dessutom helt fel. Jag har en naiv tro att Camilla och kanske även någon annan som ska närvara vill att jag kommer. Har jag fel snälla säg! Jag kommer bara för att någon annan vill. Men ta det lugnt, jag tycker nog själv om det när jag är där. Jag lovar...
Här ser det lite roligt ut med fotboll inte sant? Hoppas illusionen får hålla för dessa flickor så länge det bara går.
 
 
Lärarkalendern för 2017-2018 kom i går. Snart är det dags att börja fokusera mot höstterminen då. Det talas om 29-30 undervisningstimmar. Personligt rekord i så fall. Jag blir precis som de där Papporna det talas om på feministsidorna. En sådan som jobbar mer än nånsin då det kommer en baby. Femte gången gillt kan vi säga. Barn är härliga, men dyra ser ni... Och sen är de de där agenterna också som jag här och nu idiotförklarar. Eller åtminstone en av dem!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0