A way to end the day Ms Jones

En kontorsdag i sommarhuset, som ju är samma hus som jag bor i hela året, men nu är det sommar, har gett oanade framgångar. Vissa kommer att synas för större publik inom en nära framtid, vissa bara bygger på sådant som antingen kommer att märkas eller så ej. Mitt kaffebord på Sittkoffs koms ihåg av förre elevrådsordförande Albin Den Store, som även i fjol serverade kaffe under mina utvecklingssamtal. Bosse, Linnéa och Herr Landshövding har levererat fin text i telefonen. Dessutom har jag klippt gräsmattan efter att Granngubben, låt oss kalla honom "Inte Mourinhos vän", hittade bensinkorken till klipparen som tydligen lossat i samband med Gurkans hårda användning.
 
Nu har Fru Kickan lagat mat säger hon. Edit har fullt upp med något hon säger sig inte veta vad är... Jag har även lyssnat på Caroline Sjöbloms sommarprat och faktiskt tyckt att det lät bra. Man hade ju klippt bort musiken så pratet var ett riktigt prat.
 
Snart är det EM kväll. Ryssland-Italien inleder på Eurosport klockan 19.00 och sedan är det stormatchen Sverige Tyskland som gäller.
För mig är kvällens stora behållning hur Steffi Jones stiger i Silvia Neids... Gummistövlar? Jag tror inte Silvia har gummistövlar. Det känns inte som hennes grej alls. Steffi kan väl ha flere par som jag ser det. Få se om spelet ser ut efter detta också...
Det här är en annan Hallelujaupplevelse jag hoppas få uppleva. En av mina stora fotbollsspelarfavoriter i världen, Dzsenifer Marozsan.
 
 
I övrigt har jag kval i magen då jag möjligen borde heja på Sverige trots min uppskattning av tyskorna, eftersom det vore enklare för England att piska just Sverige. men oavsett lär ju Tyskland ta sig vidare från gruppen, så kanske jag kan få sitta så där neutral och bara se fotbollen i kväll. Med Edit som säger sig absolut vilja se det här. Jag tänker inte hindra henne.
 
Sedan ny arbetsdag i morgon. Jag har stora förväntningar redan på kvällen, men vis av att oftast hamna på två veckors extra väntetid då jag känt så nöjer jag mig med att vara nöjd med vad jag fått gjort i dag, samt med att äta Fru Kickans tillverkade köttfärssås och spaghetti.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0