Stunden var bra

Söndagkvällen tränger framåt. Från vårt sovrum hörs Fru Kickans viloläten. I Edits sovrum hörs fniss då hon tydligen hittar nåt roligt någon säger i Kalle Anka. Från äldre barnens rum hörs ingeting alls, då de åkte till sin mor för någon timme sedan. Detta har varit en helt hyfsad helg ur pappaprestationssynvinkel. Jag har ätit surskorpa med ost, badat lite bastu och mår inte så jätte illa. Well well.
 
Det händer och sker har jag förstått. I Eckerö har någon skjutit mot polisen, Otso Virtanen har skrivit på för KuPS och Manchester United spelade 1-1 mot Liverpool. Min källa till alla dessa kunskaper är Facebook. Jag har också läst att man inte ska lita på allt som står där, men jag tror mig ha utvecklat en någonslags på erfarenhet vilande källkritik som gör att jag nog tror att all denna info är sanningsenlig.
 
En vecka med Maiju i Spanien står framför oss. I skolan är det högst vanlig undervisning, förstås avbruten av Välj sjön, studiebesök på Ålands Lyceum och inspirationsföreläsning för niornas skrivartävling, eller var den nån annan vecka? Själv tycker jag att det är fascinerande att Niklas Lantz, som flyttade till Åland för att ge sina barn hemundervisning försörjer sig genom att föreläsa i de skolor han vill hålla sina egna barn ifrån. I övrigt är ju killen något av ett geni. Han sjunger, spelar, skådespelar föreläser ja han gör i princip allt, skriver krönikor i tidningen också... Hade han någonsin blivit så berömd och använd om han inte flyttat till Åland? Det är lite som jag... Aldrig någonsin hade jag varit så "välkänd" om jag inte flyttat hit. Här krävs det inte så mycket för att verka vara duktig nämligen. Bra drag Niklas!!!
 
I Åland United är det också meningen att normalvecka ska infinna sig. Bara Sarah Burn är inte här och då borde träningen löpa på. Då jag började fungera som Sportchef var det ju meningen att jag skulle ges möjlighet att sköta skoljobbet och diverse uppgifter och möten för ÅU jobbets räkning utan att hela tiden anpassa dessa till träningstiderna. Nu då Maiju åkte iväg befinner jag mig i en situation då Craig liksom blir lämnad ensam om jag inte ordnar mig dit. Eftersom veckan dock är organiserad enligt "normalförhållanden" blir det inte mycket av någondera och det enda jag kan hoppas är att inget oförutsett inträffar.. Yeah right.
Så här i ensamt majestät har jag kommit fram till att om jag någonsin mera skulle få en son, en ny en alltså som skulle hålla mig som aktiv förälder till barn ungefär till pensionen, då ska han heta Johann. Jo, med två n som Cruijff.
 
Dessutom kom jag just på att jag lovat vara i Steel FM studion lite efter halv åtta i morgon och att Fru Kickan och Gurkan fyller år på tisdag... Jösses. Sen fyller min mor och även Röd Bettan år lite längre fram. Kanske jag borde se mig om efter nåt extra jobb så vi håller kassan flytande...
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0