Management by Perkele

Om man tillräckligt många gånger upprepar att det som inte dödar bara härdar, då tror man det på riktigt. Sen är ju frågan om hur mycket man slits varje gång man härdas. Förr i tiden funkade det ju bra att man skällde ut folk till höger och till vänster. Allt funkade ju då inte sant? Det paradoxala blir förstås vetskapen om hur mycket kortare medellivslängden var på den tiden det begav sig. Så kanske härdandet egentligen ledde till döden i långa loppet.
 
Jag ger ju sken av att vara helt omutlig och dum i huvudet så pass att ingenting rubbar min gärning och mina principer. Eller så tror jag bara att jag ger sken av det. Jag märker i alla fall hur mycket svårare det blir att repa sig efter utskällningar. Förvisso ger erfarenhet en möjlighet att använda sig av utskällningarnas skeden för att skapa konstruktivitet. Dock tär de på hela kroppen. Jag tror i alla fall att de utskällningar jag fått i dag kommer att ge goda resultat. Slitsamt bara att bli Kristus utan att vara honom...
 
Passligt till första lagträningspasset, utomhus eftersom jag har beordrats att spara pengar, lovar meteorologtrollkarlarna vinterkyla och snö! Welcome to Åland/Finland, säger vi åt ovana. Stefan på Vikingavallen lovade försöka putsa planen så gott det går och vi konstarerar att Jomala kommuns överblivna miljoner, som man stoltserar med och sänker skatteöret till minimibelopp, nog används till annat än att värma upp konstgräsplanen man byggt, med värmerör under och allt.
Maiju och jag var i går i direktsändning och lyckades, hoppas jag ge radiolyssnarna relevant information om Åland Uniteds A-lag inför 2017.
 
Tidningen om Katten Kattia håller på att växa fram här i vardagsrummet, som just nu har blivit en koja, där lamporna klingar och filtarna flyger. Fru Kickan är på träning och jag har försett alla som vill med bastu om en liten stund.
 
Trots att mycket har blivit gjort i dag känns en del väldigt halvdant. Som min granne skrev härom dagen: "Jag kände mig många gånger som att det inte fanns någonstans där jag kunde få göra något riktigt bra, bara en massa situationer där jag var fullkomligt halvdan." Undra på att man blir utskälld för sådant.
 
Nå. Om inte annat har folk ju tyckt om att diskutera mina tidigare texter. Fantastiskt att så många kan tycka så mycket om så lite!
 Jag måste erkänna att jag saknar de här kvinnorna, som ju i dag är lite äldre...
 
Bara de slutar kasta saker och hoppa här omkring mig ska jag se om det där med bastu vore nåt. I kväll... Bournemouth-Arsenal... Really?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0