Bara vanligt jobb

En riktigt riktig kortis så här precis före 7B inträder för att få höra vad han den där Jesus riktigt var för en lite så här på torsdagen om en vanlig.. Torsdag.
 
I morse hade jag simmat cirka 700 meter då Fru Kickan troligen vaknade. Sedan blev det bara 100 meter till, eller mera, jag tappade räkningen två gånger under hela simningen och är säker bara på att det blev åtminstone 800 meter. Ont har jag nu och det betyder att det var någon nytta med det, samt värt besväret.
 
Troligen är både Lois och Raissa på väg hit. I kväll då vi somnar är de båda förhoppningsvis i Mariehamn. Väl så. TPS, Honka och GBK har syner på livet i form av avsparkstider. Vi mailar, ringer och har roligt. Räkning från Djurvik för augusti kom in nu och jag har bett fel person betala innan jag till slut fick den skickad till rätt person med dennes dotter. Gubben Noak var alkoholist har jag lärt ut, samt att dinosaurierna ju drunknade i syndafloden så klart...
 
Rufus telefon, som sökts med skallgång, blodhund och Stasi inkopplade sedan i går eftermiddag är funnen och kan lösas ut med förälder, som blir jag, från ett ställe som inte kommer att nämnas i denna text. Skönt och bra att den hittas i alla fall. 
Ser ni mig på bilden? Jag är en av dem som inte rider på en häst. Detta är från lunchrasten här på KHS...
 
 
Agenten till Raissa meddelar att Raissa nog troligen är på väg, för så hade hon sagt i alla fall. Låter stabilt. Öspelslagets program debatteras på min e-post så att underhållningsvärdet ökar för varje nytt brev som kommer. Honkas tränare ger sig inte. Han vill bestämma när ÅUs hemmamatcher ska börja baserat på när han ska vila och äta. Är han italienare? Jo!
 
Jesus, Första Världskriget och Hitler står på undervisningsagendan ännu i dag. Sen är det resten. Edit funderade i går på att kanske "börja träna lite extra fotboll" nu då hon kommit med i skolans matteklubb också... God tanke där Edit!
 
Till slut, som dagens tankeställare ett citat ur en facebookväns diskussion. Jag håller så mycket med man bara kan hålla:
"there are dogmatic atheists as well as dogmatic theists. As for evidence of a creator, there can be plenty of them or none at all in the personal experience, but in the rhealm of science this is one of those questions that most probably can never be proved or disproved. This should actually have a humbling effect on both atheists and theists, not encourage dogmatism."

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0