Påminn mig om att aldrig någonsin klaga!

I dag blir min stora nästäldsta dotter... Ja vad blir hon? De har sådan där Karonka som det heter här på Åland i dag och vad jag hörde finns hon och hennes vänner, några av dem i alla fall, just nu i övre våningen av Fru Kickans arbetsplats konferensutrymmen. Jag hoppas få se bilder, då hon lär ska ha en rätt fin klänning på sig, Emilia alltså... Uppladdningen skedde tillsammans med mig i går kväll då hon insisterade på att få se Bridget Jones´s baby tillsammans med mig och till all lycka fick det, eftersom filmen var precis lika rolig som de två tidigare i serien.
 
I morse hade hon åkt då vi vaknade och jag hoppas dagen och kvällen blir fantastisk för henne och de andra involverade.
Ibland undrar jag om jag faktiskt är den biologiska fadern... Nåt har gått riktigt rätt här. Hon är klok och intelligent dessutom...
 
 
Fredagen är alltid väldigt intensiv med schemalagd undervisning hela dagen. Jag tycker det har gått bra, sett till förutsättningarna. Kontorsarbetet här på sidan om har utförts med fradgan hängande runt munnen. Jag erkände vid ett tillfälle att det är lite mycket ibland och att jag faktiskt är rätt trött vid vissa tillfällen. Ingen fara folk, allt är i ordning, jag vill bara ta upp vad som händer om man säger det.
 
Jag har under mina år med två jobb tre gånger varit trött och mått lite dåligt av dels arbetsbördan, men mest olika situationer som fyllt på så jag helt enkelt inte kunnat hantera vardagen på ett sätt som håller mig nöjd och lugn. Dessa tre gånger har jag antingen bett om hjälp, eller bara sagt att jag inte riktigt fixar allt just nu. Svaren jag har fått har varit: "Du kan sjukskriva dig, men då blir det ju bara värre då du är tillbaka". "Om du verkligen vill göra något åt din situation så tar du i den själv och ber inte andra hjälpa". " Listen... I don´t fucking care". Bra råd som på riktigt har hjälpt mig att förstå min plats och min roll i världen.
 
I dag besvarade jag en person som uttryckte sin frustration och trötthet genom att bland annat tycka att jag borde få saker gjorda lite snabbare och effektivare. Då jag såg min chans och meddelade, i lite aspirerande broderskap, att jag också ibland är tröttare än jag vill erkänna för någon alls, kom kontringen: " Din trötthet är självpåtagen, min är påtvingad." Okej då. I går visste man vilken min politiska åsikt är genom vilka språk jag kan, i dag vet man hur jag mår och även varför...
 
Nu en viktig sak. Jag mår bra. Ibland är det mycket och jag är trött och stressad. Ibland är det mindre och jag är mindre stressad. Allt går bra och kommer att lösa sig. En sak som är riktigt riktigt klar är dock att jag inte ska be någon annan om hjälp ifall jag på riktigt hamnar i situationer jag inte fixar.... Det jag inte fixar själv, det lär döda och så är saken ju klar.
Före säsongen 2014 höll vi presskonferens på Alandicas tak. I år ska vi vara på ÅCA... Det har jag banne mig verkat för i dag, till och med så 9G fick redovisa läxan medan jag var i telefon. Det blev en bra timme kan jag berätta, helt på riktigt.
 
Nu ska programbladen för söndag tillverkas och sen via träningen hem. Hoppas få se bilder från Rosceremonin som tydligen är viktig... Emilia sa att jag inte behöver vara där och då tog jag det som att jag inte ska vara där då... Bilder hoppas jag få se i alla fall.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0