Lite så där fifty sixty jo...

Rätt sliten både själsligt och kroppsligt somnade jag in i natt och även vaknade jag i morse. Det finns så många saker som jag varken greppar eller kan påverka som jag skulle vilja både greppa och påverka. Sen finns det en hel del som jag faktiskt påverkar, men inte kan få som jag vill att det ska vara. Så finns det mycket som känns bra också. Världen är stor och jag, min växande kroppshydda till trots är liten.
Vad jag väl vill säga är att showen måste fortsätta. Ingen bryr sig om något annat än just den.
 
 
Sen en uppmaning till alla. Vissa är rakryggade och modiga. De säger till åt mig om saker jag säger, gör eller skriver är stötande eller irriterande. Vet ni vad jag gör då? Jo, jag anpassar mig för att inte göra personen illa. Andra är fega och ryggradslösa små kräk. De viskar i klungor, eller går till någon annan och säger vad de stör sig på. Dessa hjälper inte upp någonting. Var snälla och kom till mig ifall saker jag gör, säger eller skriver inte faller er på läppen, eller annan lämplig kroppsdel. Både bloggen och facebook är försedda med kommentarsfunktioner. Vill man vara anonym kan man använda bloggen ifall man inte vill prata privat. Jag lovar att jag inte begriper mig ett dyft på att kolla ip nummer och sådant, så jag vet ej vem ni är. Sen finns ju förstås www.stormig.ax .
 
I dag har inga ÅU ärenden ännu kommit framåt. Jag satsar på eftermiddagen och så har jag även lagt en deadline så jag ska komma iväg, då jag ska hämta Edit från dansen. Här i skolan firar vi Finland 100-år. En massa om krig och bedrövelser sägs, men även goda prov på finländsk musik och finländskhet över huvudtaget ser och hör vi... Vårt Land sjöng vi i auditoriet, jenka dansades i korridoren, Juice Leskinen, Hassisen Kone och Matti Nykänen har presenterats. 8A undrade om jag, snälla (!), inte kunde stänga av Tuomari Nurmio och "Lasten mehuhetki". Det gjorde jag och berättade istället om då jag diskuterade gräsklippare med Linda Lampenius. Showen, mina damer och herrar! Jag säger igen... Showen!
I morgon vankas det Bal då... Detta är väl från i fjol om jag inte har helt fel? Som ni ser är Herr Landshövding också där... Då blir väl Ted inbjuden istället nästa år då, eller hur funkar det?!
 
 
Låt oss alla fortsätta med att vara goda och framför allt ärliga. Jag känner några ärliga människor. Dem gillar jag skarpt. Sen känner jag många oärliga människor. Endel av dem gillar jag också faktiskt... Bri undrar när hennes syster ska få gifta sig i sommar. Samuel och jag har rekommenderat ett datum. Familjen Campos kommer troligen att följa vår rekommendation. Det är väl lite coolt eller hur?
 
Sally har två månaders besiktning. Jag missade Julkalendern i går och Edit har fyllt i vad jag gick miste om. I dag får inte samma misstag ske. Chelsea- Atletico Madrid serverar Yle 2 och i morgon är det då Självständighetsdag... Lite lite måste jag säga att Rektor Granberg hamnade snett då han i sitt tal förklarade hur självständighetsförklaringen 1917 var ett resultat av Finlands folks strävan och vilja... Kanske lite jo, men inte nu riktigt. Sen är det en annan sak att nu 100 år senare har det blivit riktigt bra...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0