Ska ni se matchen?

Det är konstigt hur en seger i en fotbollsmatch kan förändra trycket i huvudet på människor. Jag vet att vi inte uppvisade världsklass i går i Alberga. Vi vann i alla fall, gjorde 7 mål och gick vidare i cupen. Folk orkade leka bottle flip med Edit, sjunga lite i bussen utan ogillande blickar från tungsinta människor och säkert även vakna i dag utan trycket över bröstet och runt huvudet. Så lite och ändå så mycket.
 
Hemresan gick väl och Edit och jag anlände som vanligt efter bortamatcher för min del vid 2 tiden. Linda torde ha kommit 3 timmar senare för här var hon då vi vaknade. För min del kom resan att vara lyckad av några orsaker: Det är roligt och känns bra att kunna vara någon dag i barndomshemmet då och då, inte heller sämre med de tillhörande norrmännen. Det var fint att Edit fick lite tid med sina kusiner, farföräldrar och förvisso även med gudföräldrarna på fastlandet. Fru Kickan och Linda lär ha haft det trivsamt ihop här en par dagar. Jobbmässigt kom jag också lite fast. Aldrig fel att ha personliga förhållanden med dem man ska samarbeta med. Och så vann vi alltså och folk var ganska glada...
Kjelle och Richard blev bongade efter middagen innan bussen gick vidare till Åbo i går...
 
 
Här hemma går det mycket ut på att bedriva mellandag på samma gång som det är en söndag.  Linda och Fru Kickan visar ett starkt friidrottsintresse och har tagit upp varsin soffa. Till all lycka har jag en pall att sitta på. Flickorna på gatan är hemma efter sommarresan sin och Edit badar i sjöjungfrustjärtar så det står härliga till. Jag följer upp både mötet från fredagen, matchen i går och även det övriga som ska hållas ajour och som ändras med bara ett telefonsamtal. Förresten. Finns det någon som vill köpa en Landrover för 1500€ så kan vi göra affär. Detta är seriöst och kan spridas.
 
Om jag ska se matchen har jag fått frågor... Jo, jag ska se matchen! Endel menar IFK Mariehamn-SJK då de säger matchen. Jag menar EM Final Holland-Danmark. Den tänker jag verkligen se jo.
 
I morgon klockan 10 börjar Annica Sjölund Summer Camp i Markusböle. Edit ska vara deltagare, jag ska hjälpa i köket tror jag det var. Hanna, som organiserar är väldigt noga med att inte blanda in män i detta med fotbollen. Få se i morgon om Samuel räknas som man eller inte...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0