I går var det Uppståndelse

Påskannandagsförmiddagen var precis just solig, men nu kom molnen. I går var det alltså Uppståndelsens dag och den dagen man egentligen ska önska varandra Glad Påsk. För min del var det en dag med huvudvärk på grund av väldigt oregelbundet leverne och nog sömn, men inte kanske i rätt tid och de korrekta mängderna. Uppståndelse väcktes dock i hela landet då vi publicerade värvningen av Jenny Danielsson. Bra så. Nu gäller det att få hit henne och att ha det praktiska fixat i tid, inte minst en spelartröja av lämplig storlek för denna storväxta spelare med tryck, nummer och allt.
 
Efter gårdagskvällen med "Police Academy" i sällskap med Edit, som vill gå i en sån där rolig polisskola, och Fru Kickan har en lite mer stabil natt sovits och huvudet känns inte i dag, vilket väl är bra. Emilia som tillbringat natten med Joel rapporterade att allt går bra, vad det nu betyder och Rufus med sällskap torde bila ner genom Sverige i dag för att vara hemma i kväll. Jag ska rätta prov och sedan närvara vid lagets samling och träning i eftermiddag. Tro det eller ej, men jag tycker vi har ett bra lag som kan komma att göra mycket bättre ifrån sig än många kanske tror. Det betyder dock hårt och tufft arbete av alla involverade, inte minst Lillemor...
Den här bilden kunde ha varit från i går, men den är från augusti...
 
 
Jag såg förresten IFK Mariehamn-HJK på lördag också. En verklig taktiskt väl utförd match av Lundis måste jag säga. En HJK klack som värmde hjärtat, fram till att jag i tidningar såg att de slagits i skogen och blivit arresterade för narkotikainnehav, nåja... Allt är inte som ögat ser... Framför allt tyckte jag mig se att lagen inte sprang sönder gräsmattan och det är ju bra inför inkommande lördag och fortsättningen av säsongen. Jag kommer i dag att skicka inbjudningsbrev till GBK och domarna och berätta att vi spelar på naturgräs den 22/4.
 
En bekant hävdar tolerans genom att skicka länkar om Erdogan samt om nazistpartier i Indien. Det är intressant och jag hinner bara inte med att kommentera hela tiden. Hans poäng håller jag dock med om. Man kan inte kalla sig tolerant om man inte tolererar intoleranta människor. Att man sen inte ska hålla med om allt vad alla säger är en helt annan sak.
 
Men nu har jag lite jobb, äntligen!!! Dessa skollov, jag har ju sagt om dem tidigare...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0