Glada Vappen jo...

Till honom som klagar över att Åland United är dålig på att rapportera och uppdatera, förlåt och ta dig i häcken. Till er alla som minns er ungdoms Valborgsfiranden med nostalgi, titta här:
Titta så roligt det var. Tänk om man kunde vrida tiden tillbaka och få uppleva det igen, inte sant?
 
 
Uppdateringen jo... Nu är det ju inte så att "vi i Åland United" med flit tänker att, nu ska vi se till att ha så skit rapportering som möjligt. Det finns till och med reglementen på vad som måste uppfyllas, då det gäller officiell rapportering, filmuppläggning på ligaservern, inför och eftertexter mm. Harry sköter liveuppdateringen (tror jag) , Ted lägger upp filmerna och jag skriver före och eftertexter. Införtexterna försöker jag få gjorda under torsdagen om möjligt så de kan publiceras av Naisten Liiga på fredag som det är sagt. Eftertexterna skriver jag då jag är hemma igen efter bortamatcher, eller följande förmiddag om det är hemmamatch. All annan rapportering är så kallad bonusrapportering som intresserade personer gör spontant. Vill ni ha mera och bättre sådan är ni välkomna att komma med och hjälpa oss med det. Vi som är engagerade nu mäktar tyvärr inte med att göra mera för tillfället. Men en eller två personer som kan ta på sig att rapportera från hemma och bortamatcher vore kanon! Fotografer börjar vi ha en del av nu och det är ju bra. Ordvrängare till då bara. På basen av Facebook finns det massvis med ordfärdiga tyckare där ute. Passa på och joina vetja.
 
Precis just blev alltså den alltid ganska ytliga, men väldigt officiella versionen av matchrapport färdig, publicerad på ÅUs hemsida och FB sida samt skickad till naistenliiga.fi där de översätter den till finska och publicerar i dag eller i morgon (tror jag). Så går det till ser ni. Orsaken att rapporten publicerades först nu och inte en par tre timmar tidigare som den brukar ligger i att jag har tillbringat morgonen på Hälsocentralen med Rufus. Han jobbade tappert på att bli frisk hela dagen och kvällen i går. I morse klockan 6 då vi skulle kontrollmäta febern för att veta om han kunde åka till Sverige i dag, eller ej kunde han inte svälja och hade över 39 grader, så allt slit i går var tyvärr onödigt för honom. Några tunga timmar senare hade vi tagit oss till hälsocentralen där vi efter några timmars ytterligare väntande fick beskedet att, jo han är sjuk. Som om vi inte visste det. Nu är det ytterligare psykisk kamp som gäller då vila är botemedlet. Ont i halsenvirus och feber har han trots det... Men därför har jag alltså inte skrivit någon matchrapport och i går kväll gjorde jag det inte heller, nej. Sorry!!!
 
Därmed kan jag även avslöja att ingenting ännu är städat, tvättat eller vikt. Ingenting är heller rättat av de provhögar jag förväntas fixa. Rufus klarar av att äta glass och gröt ungefär... Tur att jag skaffat. Landrovern står här utanför nu. Svärfar var så snäll och körde hit den då Röd Bettan ändå var i faggorna. I morgon kommer Lillemor och Bosse (Vem annars?!) att köra ut den till Saltvik och därifrån skall den komma... Vet ej alls, men det är skönt att den i alla fall kommer dit.
 
Dagens omständigheter, som känns i både huvud, kropp och själ gör att all fotboll som inte är direkt anknutet till min Sportchefsroll hamnar åt sidan denna Valborg. IFK får möta Vepsu helt utan mig i publiken. IFKs B-flickor som troligen förstärks med Ann-Sofie, Sofia, Olivia och Maja får spela i dag och i morgon utan att jag är där och kollar. ÅUs bägge flicklag av vilka F04 fick sina Vikinglineväskor i går av mig på WHA, får lycka till i sina seriepremiärer i morgon av mig härifrån Bergshöjden. Tydligen figurerar ÅUs A-lag i alla fall ute på Första Maj marknaden i morgon. Det blir också utan mig. Vad som helst bara jag hinner rätta någon klass och har ens något litet städat då Fru Kickan och Edit kommer hem... Emilia ska till Auschwitz hon. Kul semestermål.
 
Här var det nästan mål i går. Flo, Sofia och Jenny trasslar nästan in sig, men ett skott över mål fick vi till. 0-0 blev det för dem som inte vet och på basen av att vi fick till ett år med under 200 åskådare kanske det inte är så många som vet faktiskt. André Karring visste till exempel inte det i dag på hälsocentralen. Han satt dessutom på fel ställe och undrade varför han inte blev inkallad i tid... Sedan då han gick till rätt ställe ordnades det ganska omgående...
 
 
Ja, sådan Valborg har vi här. Gurkan var just inne och sade att de tänkte grilla korv. Det ser inte ut som om Rufus riktigt har läge för sånt... Och jag ska ju städa eller korrigera eller kanske mest bara berätta för alla att jag ska göra det till den grad att det aldrig blir gjort... I morgon ska jag åtminstone öppna och stänga Vikingahallen så på träningar bär det... Hi och hej. I Jomala ännu en vecka innan de dristar sig till att öppna gräset i Hammarland.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hälsa krya på Rufus från Mat-Inger

2017-04-30 @ 16:45:10
Postat av: Anonym

Hälsa krya på Rufus från Mat-Inger

2017-04-30 @ 16:45:12
Postat av: Anonym

Hälsa krya på Rufus från Mat-Inger

2017-04-30 @ 16:45:13
Postat av: Anonym

Hälsa krya på Rufus från Mat-Inger

2017-04-30 @ 16:45:14
Postat av: Anonym

Hälsa flera gånger så blir han fort frisk 😀

Svar: Jag ska hälsa fem gånger, men det lär nog ta lite tid vad det verkar... Tack ändå för din omtanke!
enligtvirta.blogg.se

2017-04-30 @ 16:45:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0