Craigs långa Långfredag

Utanför Svenska Teatern står vår buss denna soliga Långfredagsförmiddag. Pille läser en text om hur nån president anser att våldtäktsoffer borde gifta sig med gärningsmännen för att ge bägge en chans att starta om. No comments! Kjelle undrar varför Danmarks flagga är på halvstång här i Helsingfors. Vi hoppas alla att vi inte missat någon hemskare nyhet under natten. Vi samlar oss för att åka till Myrbacka. Cynthia Uwaks flyttlass har vi också packat i bussen och en förhoppning om att Cynthia kommer att finans där med en mindre lastbil och 10 bärare för att samla upp grejerna.
 
Detta handlar ändå mest om Craig. På något sätt har Viking Line ordnat biljetterna så att Craig och jag hamnade i samma hytt, Kjelle, som aldrig klagar, utan kan vara med vem som helst, fick dela med Richard. Craig var ännu i morse väldigt älskvärd och meddelade att han hört hur gott jag sovit och så vidare. Sedan har han spritt på med olika små "sanningar" som att han vandrat runt på färjan vid 4 tiden på morgonen och att han först kommer att bli sur vid 11 tiden på eftermiddagen, hur det nu sen hänger ihop... Dessutom har han en Point då han meddelar att det nordiska långfredagsfirandet med allt stängt är okristet. Det stämmer egentligen om vi ska utgå från vad skrifterna berättar om honom vars avrättning vi minns i dag...
Bara ingen kvinna gråter i dag kommer han att hålla sig saklig har han lovat. Jag hoppas vi kan underlätta detta genom att spela bra mot PK-35.
 
 
Nu hoppade Byskata också mitt i allt in i bussen här i Helsingfors. Chaufför Kåke laddar upp med att spela Europe, som han måste se på Rockoff i sommar... Vad kan gå fel nu?
 
Lång Fredag på er alla! Vi ska göra vårt bästa i Myrbacka.
Och grattis Gudson Alvar på födelsedagen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0