Får man vara trött?

Nu blev det en liten liten lucka som jag kan välja att använda till beställda skrivarbeten i ÅUs regi, att rätta förhör i KHS regi, betala räkningar i min egen (väl?) regi eller att våldskriva några rader på bloggen. Ni märker vad det blev.
 
Ofta får jag intensiva tankar på kvällkvisten, då jag kör bil, eller när som helst egentligen och kommer på nåt som jag måste skriva om bara jag får läge. Sen då läget infinner sig, vilket inte brukar ske om man inte våldar fram ett sådant, då minns jag inte alls vad det var som var tänkt att jag skulle skriva om och så kommer det här vanliga om Fru Kickans morgonbestyr, Edits teaterpjäser (hon har en på gång till juli faktiskt. Jag ska vara kung och Rufus prins. Emilia kunde vara drake, ifall det finns någon sådan med i manuskriptet. Hon har lovat skicka repliker till oss att öva på.), vad Mat-Inger bjuder på och annat dylikt, som jag förstått att vissa människor tycker är roligt, men som inte egentligen alls korrelerar med de viktiga budskap till mänskligheten jag hade tänkt mig.
 
Nu är en liknande situation. Jag tror jag säger något om att vara trött. Jag tror att det är det jag är på det allmänna planet. Mång andra är också trötta. Edit är jättetrött på morgnarna numera. Fru Kickan är jättetrött på kvällarna (se där, nu kom de med). Även de andra barnen, samt kolleger, spelare och alla i princip vi har att göra med klagar ofta på att de är trötta. Och visst. Trött kan man vara och måste väl få vara också... Men vad har det med andra att göra? Vad har resten av världen att göra med att jag är trött? Ska alla andra ta i beaktande att ja, stackarn har slitit ut mig och sover för lite? Jag har svårt att tycka det! Det här är samma som då vi talar om att prioritera sig själv. Om alla prioriterar sig själv kommer det att finnas massor som inte prioriteras och därmed dör. Inte bara människor utan saker i allmänhet. Därmed måste man kunna göra sin grej även om man är trött! Fråga Olivia hur länge man kan springa under ett fystest till exempel. Man kan springa tills kroppen inte mera springer. Enkelt! Inte roligt alls, men så är det!
 
Just don´t stop moving, säger maratonlöparen! Förstås, måste jag nämna så ni nu vet med säkerhet. Jag känner så klart till alla hälsorisker och ringeffekter med utbrändhet, att gå i väggen och så. Självklart vill jag inte själv hamna dit, eller att någon annan heller ska göra det. Därför kanske just vikten av att orka köra på fast man är trött ökar! Om vi alla bjuder till fast det tar lite emot, då kanske färre behöver gå genom den där väggen! Vad sägs om det va hälsotalibaner och annat löst folk?
 
Låt det vara okej att vara trött, men inte okej att se det som en förevändning att inte kunna fungera. Upp till en viss gräns så klart! Låt oss vara trötta tillsammans! Trött lever längst!!!
Han ser trött ut minsann
 
Tre lektioner kvar att undervisa. Stora delar av ÅU administrationen är fixad under förmiddagen. Mat-Ingers döda höna är äten. Middag för Emilia och Edit ska fixas. Det är inte för att jag är trött som jag inte deltar i ÅUs styrelsemöte i dag. Det är för att så många andra skulle bli trötta om jag ändrade på så många andras kalendrar för att en kalender ändrades.
 
I hopp om goda beslut trots trötthet!
 
Vi ses i diset! Eller så inte, om ni till exempel glömmer reflex, eller reflux kanske det ska vara....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0