Antiklimax kommer är du redo?

Det är inte bilden här under som förorsakar kvällens antiklimax. Det var faktiskt första gången på mina 20 år på Åland som jag fått vara "Dagens ålänning" i Nya Åland. Elev Emilie som dagsverkade på ifrågavarande tidning tyckte det var på sin plats med en sådan här baksida och tillsammans med en proffsfotograf fick hon till en riktigt trevlig grej faktiskt. Inte illa av en 13 åring, eller är hon ännu 12?
Ser ni vem som är Mr Bean och vem som är jag?
 
Innan vi går på antiklimaxet vill jag bara säga att jag personligen ofta blir förorättad av att få beröm. Speciellt om jag inte anser att jag är värd berömmet. Så många brukar envisas med att poängtera hur duktig jag är på det ena eller det andra. De vet inte, eller vill inte veta hur mycket negativ feedback jag också får precis för just det de säger jag är duktig på. Då blir jag bara sur och ledsen. Finns det en endaste en som är missnöjd med det jag gör, då är ju alla de som är nöjda bara en liten lindring, som egentligen bedövar känslan av att inte räcka till. Då blir det bara helt fel att få höra hur bra jag är. Så ni vet.
 
Ett bevis på att föräldrar menar väl, men inte riktigt får till det i slutändan var dagens korvservering i skolan. Det var en fin gest av föräldraföreningen att fira 40 årsjubileum med korvutdelning. 300 människor och lite till tog dock sin tid att utfordra och 9Fs lektion blev ju ingen lektion liksom alls. Alla skulle ju ha sin korv förstår ni.
 
Just nu är Gurkan oerhört aktiv medelst telefon. Gång på gång undrar hon om Pärlas hamstrar finns hos oss. Den enda som kan veta om hamstrarna som finns här är Pärlas eller ej är Edit och hon duschar. Varje gång Gurkan frågar, då duschar Edit. Så är det minsann!
Här har vi det spökande antiklimaxet. Har texten på den här bilden rätt blir det aldrig någonsin ett EM eller VM slutspel för Finlands herrar. I kväll möter dessa då Island borta i Reykjavik. Det i sig är ett fotbollsantiklimax som heter duga. Ett Island som försvarar i 4-4-2 och helst vill kontra mot ett Finland som inte lyckades dominera mot Kosovo. Det blir perverst i kväll mina vänner, riktigt riktigt perverst! Hoppas allt jag säger här blir fel dessutom!
I morgon är det fredag och kanske en mopedist mer i familjen. Dessutom sista matchförberedande träningen med Åland United för 2016 och en färjresa mot Sonera Stadion! Den som säger att jag är bra på det jag gör i Åland United, ni vet inte hur många människor jag gör ledsna med det jag gör! Det samma gäller skola, familj och det mesta annat!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0