Ooppss... I did it again...

Det här skulle vara en dag som började med utvecklingssamtal, till en följd av gårdagskvällens utvecklingssamtal. Det skulle vara en dag med lektioner, elevrådsmöte och kollegiemöte. Det skulle vara en tisdag fylld av sådant som gör att jag tycker veckorna går så snabbt medan helgerna så långsamt. Det skulle vara en dag då jag varken hann köra Edit till skolan, hämta henne till eller för den del från dansen eller ens äta middag före klockan 19.
 
 
Det var också precis en sådan dag. Tack vare 9E hade jag även fått lite sympati, då de visar sådant tålamod och sådan förståelse för att jag rör till det för alla. Bara de nu vet lite vartåt det bär med tanke på att de ska ha prov just före Åsnegudstjänsten på fredag, då är de nöjda. "Det blir nog bra ska du se..." upprepar de flere gånger. Hoppas det.
 
Sen blev dagen lite annorlunda än tänkt dock. Hemma efter att ha störtat iväg från skolan bar det av in på skype och deltagande i årsmötet för Damernas Ligaförening. Vi har ju skrattat och Zacke som i fjol kom på ÅUs höstmöte som HIKs representant och sedan gick hem som styrelsemedlem. Det är han ännu och i morgon så det provas kläder i Vikingahallen vad jag förstått... I dag gjorde jag en Zacke. Jag deltog pliktskyldigast i mötet via skype och då det var slut, Fru Kickan åkt till träning och Edit var på väg hem från Pärlas simning i Gurkans bil, då hade de övriga ligaföreningarnas representanter gaddat sig samman och röstat fram mig som ordförande för Damernas Ligaförening i Finland... Nu är jag alltså ledaren för en förening som sägs finnas till för att bevaka damfotbollens intresse i Finland. Jag sade nej tre gånger, sen ja ifall det väljs en stark vice ordförande, sedan jaha då vice ordförande väljs först vid konstituerande mötet som troligen går i Helsingfors den 21 januari. Det här var sannerligen inte meningen.
Det är det där med att hoppa eller inte hoppa.
 
Kvällslufsen medförde stora smärtor i vänster fot i form av skavsår. Edit är hemma. Rufus läser på basen av sms skolböcker... Fru Kickan är inte hemma ännu. Pippi Långstrump i TV. Inga uppsatser hemma att läsa. Bara utvecklingssamtal på eftermiddagen i morgon. Champions League i kväll. Sevilla-Juventus för Magister Sviberg... Kanske samma för mig, tror jag om inte Leicester-Club Brûgge drar mera....
En man kan lita på år i alla fall Lelle. Han har meddelat att han fortsättningsvis ansvarar för säkerheten under Åland Uniteds hemmamatcher samt tar hand om lotteriet. Mamma hans säljer fortsättningsvis souvenirer. Bra med bra gäng som ställer upp i vått och torrt. Lelle är även stabil innebandydomare så jag får väl glädjen att se honom på lördag då Rufus lag spelar i Baltichallen kan jag tänka.
 
I morgon ska jag få loss sekunderna och ringa den där tandläkaren. Duschkabinen lär fixa sig med garanti berättas det. Fru Kickan meddelar bestämt att det ska vara plast, inte glas denna gång...
 
Vad månne såna där ordföranden gör riktigt?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0