Riktigt bra eller så helt tvärtom

En fråga. Om man får sådana här bilder skickade till sig av elever man undervisar i religion, är det bra eller dåligt?
Detta är Höga Visan 4:7 för er som inte visste... Ska man skratta, gråta eller vara stolt?
 
 
Stort tack till Ted som åtagit sig att vara speaker vid söndagens match. Ännu en orsak för hundratals fans att dyka upp på Morsdag. Detta är Teds debut i Damernas Liga nämligen. Alla medel är goda utom de som är riktigt dåliga. En god metod visade självaste Jani Lyyski prov på härom dagen då han gav mig en biljett, eller vad vi ska kalla den, som ger mig pyttipanna med gräddsås för bara 1€ före IFKs hemmamatcher. Både han och jag ansåg tillsammans att detta är skäl nog för mig att komma och se dem spela, samt även att applådera lite då och då. Till exempel då IFK får hörna.
 
Emilia och Rufus ska anlända någon gång under långhelgen. Troligen blir det medan jag är i Helsingfors, men de lär ju sova, Emilia i alla fall, i vårt hus då jag kommer hem. I morgon är det Lindas födelsedag! Jag meddelar redan nu att detta kommer att prioriteras först i bussen efter matchen och om det leder till att matchrapport och eventuell blogg ej publiceras under torsdagen beror det troligen på just det! Jag hade tänkt försöka skypa från bussen... Kanske en Mission Impossible, men tanken är i alla fall god.
Detta är en bild från bortamatchen mot HJK 2009, då det där med framgång ännu var nytt och spännande för åländska fans. Välkomna tillbaka alla och många till!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0