Söndag före listan

Närmare 50 människor har meddelat att de vill ha en lista på svenskar som inte irriterar mig. Den kommer före midnatt. I detta skede är jag hemma och svänger en stund, då Rufus spelat innebandy och förser sig med lunch och jag snart ska iväg för att hämta hem Edit (och Pärla) från kalaset de är på. House of Cards snurrar fullt i vår TV, Emilia lämnade köket då Rufus kom in. Det hörs som om han äter... Bra, folk mår så väl som de nu mår antar jag.
Detta är inte i dag, men nog i år. Rufus poängterar att han börjar bli biff, inte bara äter sådana.
 
 
Förmiddagen och en bit in på eftermiddagen fick tillbringas i Baltichallen då det var dags för sista omgången i gruppspelet för ungdomarnas innebandyserie. Av orsaker jag inte orkar gå in på här representerar Kyrkby Högstadieskolas innebandyspelare, däribland Rufus, Hammarlands IK i denna tävling. Iklädd HIKs gula tröjor inkasserade laget denna helg två förluster i en väldigt svängig omgång. Förhandsfavoriterna IF Fram förlorade sensationellt mot VÅSC som agerat slagpåse i serien. Uppretade av detta kom Fram sedan att slå HIK med 6-2 i den påföljande matchen och därmed i praktiken säkra sig en plats i final, eller de gjorde det eftersom VÅSC tack vare stor coachning av Jani Westerlund lyckades vända underläge till en 3-2 seger mot HIK i dagens andra, eller tredje om ni vill det, match. Huvudena hängde på HIK spelarna, men jag måste i sanningens namn säga att deras motståndare i dag spelade bra. Rufus då? Jag tycker han läser spelet väl och spelar lite som jag tror att jag skulle göra om jag hade hans kropp. Defensivt och ganska säkert. En assistpoäng fick han också till i dag. Roligt att vara Pappa på idrottstävlingar...
 
Bara en sak igen, som alltid då jag betraktar innebandy. En spelare blev utvisad för att ha nickat bollen. Hur i hela helsefyr kan man ha sådana regler? Du får röra bollen med i princip alla andra kroppsdelar, men inte huvudet. Nej, jag begriper inte! Förklara nån som kan.
 
I morgon fortsätter Cyprus Cup och Algarve Cup och Giovanni har sin första träningen med hela laget, efter de några småstötarna han gjorde i veckan. Eldprovet på hur det här ska bli ägde rum i går kväll. Craig och Giovanni skulle fira kvällen tillsammans. Klarar man en kväll med Craig, då är mycket vunnet. Jag har inte fått in rapporter, men Craig har postat positiva bilder på sin facebookwall... Vi som gillar att tyda världen på basen av det, vi ser positivt på allting just nu. Även sängarna ska ha kommit på plats på Sanatorievägen fick jag höra. Bra bra...
 
Jag såg att Spurs-Arsenal blev 2-2 i går och att Leicester vann. Ett litet ryck då kanske... I övrigt tänkte jag på att engelska ligan ju är omåttligt populär bland oss här i Skandinavien. Jag funderade medan jag läste Premier Leagues serietabell över vilka klubbars supportrar som ingår i min bekantskapskrets och kom fram till att jag känner folk som håller på alla andra än just Leicester City, samt även Southampton, Watford, Swansea, Sunderland och Norwich. Har jag fel? Finns här någon som känner sig supporta någon av de nämnda klubbarna? Var snälla och ge er till känna! Då det gäller, Wolverhampton, Leeds, Bolton, Notts County och så vidare, alltså klubbar utanför Premier League har jag en hög bekanta även, men info om sådant vore också rolig, ifall den finns. Mat-Inger tillexempel. Vem hejar du på?
Finns det någon kanariefågel som läser detta?
 
 
Japp. Nu dags att hämta småflickorna. Fru Kickan vilar sig i form efter en hård match i går och en joggingtur i dag... Roligt att se henne och Emilia trivas i varandras sällskap. Ingendera säger nåt, men de ser på... Vad ser de på? Friends säger Emilia.
 
Nu ringde svärmor och sa att jag skulle skriva om henne. Då har jag gjort det nu. Hon vill kallas Rödbetan. Eller föredrar hon Röd Bettan?
 
Listan kommer alltså mot kvällen och natten. Hej!

Kommentarer
Postat av: Mat-Inger

Jag hejar ju på matlaget förstås !!!

Svar: Första eller andra matlaget? Det är skillnad ser du!
enligtvirta.blogg.se

2016-03-06 @ 14:29:44
Postat av: Mat-Inger

Första matlaget förstås ;)

Svar: Så vi kunde kalla andra matlaget för B-laget?
enligtvirta.blogg.se

2016-03-07 @ 18:43:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0