Funtastiskt

Tillbaka i skolan och med en förmiddag då jag faktiskt kunnat fokusera på lärargebitet. 9A är tillbaka och som alltid på vårkvisten då man har nior börjar rosorna på kinderna blomma och humorn står högt i tak. 8E å sin sida visade först prov på stor konst då en religiös rörelse som kallade sig "Fri Från LeSkal" uppmanade alla 15 åringar att dränka sig för att bli fria från djävulen. Men inte alltså att dränka sig helt, utan bara nästan, så det ska vara nån nytta med det... Även mental dränkning lär vara möjlig, men den kan ta 5-6 år, så man är ju svingammal sen då den är gjord, framlade man. De hade fått sina profetior medelst brev skickat av en forskare som inte ville presentera sig. Alla människor är alltså likadana säger de. Målet är att alla ska vara unika och därmed lyckliga som sig själva... Då en kvinna hävdade att hon i alla fall var unik, stoppades hon bryskt med kommentaren "Det där är en illusion!" Bra, säger jag, bra! Sen kom vi på att de ska ha prov nästa gång också, men alla verkade ta det väldigt lugnt.. Då jag undrade varför meddelade man mig att de lärt sig under ett och ett halvt år att det inte är värt att skita på sig för sånt här, det ordnar sig nog... Med ett löfte om att påminna mig på onsdag att ha deras prov fixat till torsdag fick de gå. Bra ungar säger jag, bra ungar!
Det här är 9A från i höstas. Man hade tävling i vilken klass som kunde vara rysligast. 9A vann överlägset. Eleverna klädde ut sig till mig, jag klädde ut mig till Mat-Inger. Rysligare kan ingen vara!
 
 
Herr Ordförande har gett mig hopp om att kunna hinna till Emilias familjekväll i  och med att klockan 7 i morse messa att jag kan komma på möte efter kl 15. Va bra! Nu visar det sig som om mailkarusellen av 14.50 har tagit en skepnad av 12.30 istället. Konstigt att så många sponsorer svarar just i dag...
 
Om allt går som jag vill kan jag sent i kväll fira salighetsstund med den här mannen:
Har ni inte sett honom. Kolla, han finns på youtube också. I går hann jag för första gången se honom lite mer noga, då jag tog paus för natten... Jag överdriver inte om jag säger att jag tjöt av skratt! Hoppas Fru Kickan inte vaknade. Edit gjorde det inte i alla fall, jag vet för jag frågade.
 
Nu, next job!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0