Dynga och gyttja

Hittills har denna måndag inte varit så produktiv, vad det känns i alla fall. Min hustru Kickan förvånar mig varje gång=varje morgon, då hon alltid ser ut att ha extremt bråttom. Hon liksom springer mellan de olika aktivitetspunkterna, så som två badrum, tvättställningen, sopisar, bilen, klädhängaren, bilen igen och så pustar hon och stånkar att hon är sen... Alltid försvinner hon ut för att packa bilen, så Edit blir på efterkälken. Jag undrar lite vad hon egentligen packar i den där bilen, men hon verkar trivas med att leva så där. Själv är jag mera långsam av mig, men planerar istället olika scenarion och prioriterar så jag inte drabbas av panik varje morgon. Alla gör det på sitt sätt.
 
I skolan träffade jag sedan direkt på elev-Felicia som borde vara på PRAO. Jag tänkte så klart att hon satt någonslags personligt rekord i att bli avskedad, men hon bara kom förbi för att säga hej sa hon. Konstig flicka! Sen har förmiddagen bedrivits med studerande elever och aningen om antiklimax på torsdag då 8E ska presentera sina religiösa sekter... Jag menar, vad kan man vänta sig av rörelser som heter "Fri Från LeSkal", "Habsahe", "Gabens Vittnen" och några till...
 
Mitt i det ovannämnda har 14 e-postningar och några sms skickats angående olika aktiviteter förknippade med Finlands Bollförbund. Giovanni satsar stenhårt på den första riktiga lagträffen i Eckerö och vi hoppas både han, bilen, datorprojektorn och spelarna kommer att vara fräscha och krya både före och efter. Själv hoppas jag hinna i alla fall nästan i  tid, ty jag ska ha ett möte med självaste Sportchefen för Ålands Idrott.
 
Cyprus Cup går vidare och jag kunde se att Jeglertz gått tillbaka till mer eller mindre gamla goda startelvan från säkert de flesta landskamperna de senaste åren. Jenny Danielsson finns där dock med, som ett fräscht tillägg. Dagens motståndare är Polen och då man nämner det landet kan jag inte få bort denna unga dam ur mitt minne. Det var hett, det var Sarajevo, det var...
...Ewa Pajor
 
 
Oj vilken smaskig historia jag fick höra i dag också. Den involverar Craig och jag har lovat att inte blogga om den, trots att Craig säkert skulle vilja att jag gjorde det.. Men nej. I could tell you, but I would have to kill you... Jag lovar... Precis sådant här älskar ni att läsa va?
 
Jag återkommer igen till helgen. Det var riktigt roligt att ha två av de stora barnen på plats. Fast de egentligen nog är hos oss rätt ofta känns det som evigheter däremellan. Edit fick också den stora äran att åka ut till Jomala och ge namn åt en av de fyra kattungar som där kommit till världen. Eftersom vi ju inte visste om det var en pojk- eller flickkatt fick hen heta Belle.
Till slut igen en liten bild av det segerrika JIK volleybolls B lag från i lördags. Lite presshets här också..
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0