1-4 och 84 Euro

Det kommer ingen matchrapport på hemsidan före jag hunnit få till lite organiserad tid och tanke. Rufus gick just förbi matbordet, där jag sitter bärandes en moppehjälm och Sampe är tydligen ännu här. Gurkan och Fru Kickan samtalar om huruvida maten är färdig eller ej och för att veta måste Gurkan googla. Konstig mat säger jag. Emilia och Joel visar ABBA för Edit och Helmi.
 
Jag var rädd för det värsta i dag. Vi förlorade 1-4 och konstigt nog känns det som en lättnad. Vi kunde genomföra ett catenacciospel helt osexigt och cyniskt på ett mycket bättre sätt än jag hade vågat hoppas. Vi får även minnas att vi förlorade mot DIF med exakt samma siffror i fjol. Det här kan faktiskt bära någonstans... Så känner jag just nu... Omöjligt att förklara varför det känns så, men så gör det.
Både Maja och Owe var i hallen i dag. Maja spelade, Owe intervjuade precis som på bilden
 
 
Fru Kickan irriterar sig på att jag inte dukar bordet fast hon lagar mat. Nu har jag dukat bordet. Det fanns en tallrik för lite, jag får den smutsiga.
 
Annica hade varit via med växelkassan från dagens försäljning på mässan. ÅU har sålt för 84 Euro... I morgon är A-laget där. Kom och köp för Guds, eller åtminstone Åland Uniteds skull...
Ett sådant här kan du köpa för 80€ i morgon. Dock för 2016 och utan Nanes namn på. Om två stycken köper har vi nästan fördubblat dagens försäljning
 
 
Nu ska det ätas, eller jag ska städa och folk ska äta. Hej.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0