Gräsänklings blues 2016

Jag tror att jag skrev om detta i fjol. Men det där med gräsänklingsskap är inget för just gräsänklingar. Det är ett drömskede, något man ser framför sig som stresslöst , okomplicerat och liksom tidlöst. För min del är det mest att försöka vara som vanligt, men veta att Fru Kickans sista ord till mig, "kommer du sen ihåg att vika tvätten?!" kommer att granskas på ett sätt som inte begränsar sig till vikt tvätt. Precis som vilken Mamma som helst som "bara går där hemma" förväntas jag säkert ha dammsugit, tvättat, diskat och helst klippt gräset, vattnat blommor fast vi knappt har några, köpa ett husdjur som överraskning och dessutom se till att det är rumsrent och allt möjligt till för att sedan fä höra att jag även borde ha bytt sängkläder. Vadå byta sängkläder? Med vem?
 
För att ge statusuppdatering kan jag nämna att jag faktiskt satt igång diskmaskinen och kokat slut på kaffet. Sen har jag skaffat en målvakt för slutet av säsongen också, men mer om det säger jag inte innan det börjar bli augusti... Typ. Men, som det gamla talesättet lyder "En ny målvakt ger inga nya akvariefiskar"...
Jag ska nog vika tvätten och till och med tvätta ny... Det är lite tajt schema nu bara ser ni...
 
 
Vad gör jag då, kan man undra. Nå, i går hade jag glädjen att gå på date med Pille och Maja. Jag lärde mig att Indigo bjuder på kaffe om man är tillsammans med en som äter och att Sittkoffs Café ger påtår för en helhetssumma av 2€. I dag blir det Ella, Vikke och Isabella som är mina dejtpartners på stan. Sen tar jag mig nog till träningen också. Det känns som ett läge nu att se en hel träningsvecka då jag har chansen.
 
Craig beklagade sig i går över att min blogg inte mer är så rolig. Jag försökte poängtera att jag själv inte heller mera är det, vilket han av någon orsak inte höll med om. Han var i varje fall tillbaka från diarrén och förutom ett enda misstag i samband med en boll i magen hade det gått riktigt bra sade han. Vi hade faktiskt så trevligt i bilen i går att vi åkte tillbaka till Bengtsböle då vi kommit till stan, eftersom Craigs nycklar hade stannat kvar. Sen körde vi lite extra varv runt rondellen också då Craig liksom inte ville komma hem till mig, utan bli förd hem till sig. Där for en hel del sängklädsbytartid minsann.
 
Sedan förresten, min bil. Den har tjänat väl, men i går ansåg man på servicen att jag nog gör bäst i att hitta en ny åt mig. Så alla som har en fungerande bil till överkomligt pris och vill byta den mot min gamla, eller på något annat sätt hjälpa mig, var snälla och hör av er.
 
Förresten undrar jag om folk som deltar i resultattippningen på ÅUs facebooksida inser att ÅUs siffror ska skrivas först. Annars har över hälften tippat att vi förlorar på lördag.. Kanske Budbilsservices handduk är så attraktiv då...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0