Liten nyöppning

Okej. För det första. Jag kommer inte att kunna uppdatera lika ofta som förut. Har liksom blivit med barn. Min baby Åland United gör att jag inte hinner ha roligt och skriva dravel flere gånger per dag som jag gjort då det varit som "värst". Nu är i alla fall läge att, så där försiktigt göra en liten come back. Om någon, vilket ju är rätt osannolikt hoppas jag, vill följa dessa texter regelbundet, då kommer det att ske 3-4 gånger /vecka max.
 
Vad har hänt nu då, undrar kanske nån? Ja ni.. Inget mer än att jag haft lite flow den senaste tiden som gör att jag nu finner det lämpligt att posta en blogg igen.
 
Här hemma är det mesta sig likt, förutom att dotter Linda flyttat till USA (igen) och blivit simhoppare! Första tävlingen nu i fredags lär ha renderat över 100 poäng, vilket anses väldans bra. Så kör på Linda! Vi följer även din blogg här "hemifrån", fast hemma just nu är San Diego för dig. Edit blir större och skolan närmar sig i höst. Emilia fortsätter sin präktiga linje och bryr sig om alla världens barn, samt alla minoriteter hon kan stava till, dessutom gillar hon Joel. Rufus är 14 år och.. Ja, han är 14 år. En väldigt bra blivande man att få vara Pappa till. För att säga det med en mening. Han är stark, klok och smidig...
 
I övrigt väljer jag att använda de gamla "kodnamnen". Min fru heter Kickan och grannens fru, grannen i hus 13 alltså, Gurkan. Deras dotter heter Pärla och de är ofta här. Ingen övrig nämnd eller glömd.
 
Sen har jag då alltså gått och blivit med Åland United. Tidigare har jag i sju års tid flyttat koner och brytt mig om fotbollen varendaste en dag. Nu, då folk lite börjat drabbas av turneringsuthållighetsbrist och aviserar att de inte kan köra fullt med sina diverse uppgifter inom föreningen mera gick jag och öppnande truten, meddelande att "det där kan ju inte vara så svårt"! Därmed är jag nu Sportchef och sköter i mångas ögon det allra mesta i klubben. Nu ska vi dock hejda oss ett ögonblick.. Jag är inte ordförande, sekreterare eller kassör. Jag är inte huvudtränare, målvaktstränare, fystränare, inte , eller ens assisterande tränare är jag fysioterapeut, läkare, biljettförsäljare, säkerhetschef-  eller ordningsvakt. Inte heller är jag mycket annat jag nu inte kommer på att lista upp. Men jag har under hösten debuterat inom sponsorarbete, marknadsföring, radioreklamsslogansuppläsning, annonsutformning, målkortslottförsäljning, representant vid ligaföreningens möte och i går som skötare av Eckeröhallens resultattavla. Aj jo, jag är styrelsemedlem också då ingen annan riktigt ville...
 
Därmed blir det inte mycket över till skoj då jag förutsätts vara heltidslärare och se över min familj en aning då Kickan börjat spela volleyboll lite mer på riktigt.
 
Folk har i alla fall frågat efter lite mer informell insyn i Åland Uniteds vardag och den kanske jag kan komma med ibland. Numera är jag närvarande i lagets praktiska verksamhet bara 2-5 gånger i veckan, lite beroende på, så det blir lite mer flytande. Däremot vet jag mycket mer om Raquel Infantes nya säng och hur två cyklar som gått sönder ska fixas. Samt hur vi ska fixa Internet på nytt sätt för Cynthia Uwak.
 
Även två beställningsarbeten har kommit in under hösten. Ett gällande de i mina ögon mest irriterande svenska idrottarna och en annan om de svenska idrottare jag de facto själv gillar...
 
Så att- Häj! Vi återkommer nån dag!
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Härligt att du har börjat skriva igen. Lycka till !

Svar: Få se nu... Men tack då :-)
enligtvirta.blogg.se

2016-02-21 @ 10:38:00
Postat av: Rösten från öster

Välkommen tillbaka

Svar: Precis som om man inte hade varit någonstans :-)
enligtvirta.blogg.se

2016-02-23 @ 06:42:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0