Kära nån... Nasse och Johannes Evangelium...

I morse då jag, säkert helt utan att lyckas, försökte mig på att smyga ut ur ett mörkt sovrum försökte jag smidigt även ta med mig en ny t-shirt från skåpet att ha på mig i dag på jobbet och senare då på Åland Uniteds styrelsemöte. Det visade sig att skjortan jag kom ut med och sedan satte på mig var en svart t-shirt, som sig bör. På vänstra bröstet har jag i dag en bild på Nalle Puh figuren Nasse. Kära nån, kunde man säga om man ville uttrycka mig som han... Nå, det sägs ju att lärare är de sämst klädda akademiska tjänstemännen, så en liten Nasse på bröstet ska väl inte vara så farlig. Sen som Sportchef och styrelsemedlem... Det går av bara farten.
Visst är han fin? Mat-Inger trodde det var Nalle Puh, så jag vill helst inte prata mer om just det här.
 
 
Morgonen började med radioprat i Steel FM studion i deras Morgonshow med Boutros. Då Boutros frågade mig om min favoritförfattare hörde jag mig svara Evangelisten Johannes, så därmed hade även ribban för dagen lagts i ett väldigt tidigt skede.
 
Skolan som nystartat efter sportlovet går väl så där. Känns väldigt rostigt utan att vara det. Jag verkar fortfarande gå på höga varv efter förra veckan och då blir framförandet väldigt "frånvarande", åtminstone som jag själv uppfattar det. Hur eleverna uppfattar det kan jag ej säga, men i skrivande stund är det ett hiskeligt stohej då 9As kaffekokare har brunnit i botten. Minst 8st 15 åriga killar bråkar om vem Fan som har låtit det brinna och sen grälar de om vem som ska köpa nytt kaffe. Tonårspojkarna diskuterar egentligen priset på kaffe och världens jävlighet. Stort och på samma gång djupt.
 
Gårdagens blogg kring irriterande svenskar har nått oanade höjder och jag har blivit intervjuad av en tidning som kommer att publicera en exklusiv intervju på temat. Snacka om nyhetsbrist.
 
Förresten. Finns där någon där ute som är bra på att montera ihop skyltdockor? Jag har en naken och skallig en i molekyler i vårt garage. Hon heter Sue-Ellen, är utan armar och är tänkt att stå i Åland Unitedkläder utanför Sparhallen. Alla som är händiga och villiga kan få umgås med henne helt gratis, bara hon fås på plats.
 
Vår italienare är minst sagt ivrig att börja på riktigt... Jag smider planer hur få honom till Sviby och att på samma gång få sova, då det känns som om det står rätt högt på min lista just nu. Jag misslyckas säkert. I övermorgon börjar såväl Algarve Cup, som Cyprus Cup. Det är i ÅU-intresse att följa bägge turnering i år.
 
Sen, eftersom jag i all hast missat att nämna det. Jag tror Gianni Infantino blir en bra ordförande för FIFA. Så har jag sagt det och allt sådant kan sen användas emot mig om jag har fel.
Så här ser Schweizaren ut. Hur skit kan han vara jämfört med folk före honom.
 
 
Nu låter mitt klassrum som en blandning mellan hönsgård och garage. Man beslöt till slut att stänga kaffekokaren och ingen kom fram till vem som ska laga nytt kaffe, så... Det lär inte bli nytt kaffe för 9A då...
 
Nya äventyr väntar. Hoppas jag får en glimt av Rufus nåt tag här i skolan och att jag hinner träffa Fru Kickan och Edit i kväll. Eller åtminstone hoppas jag att det kanske finns nåt att äta då jag är hemma. Bastu vore ej heller helt tappat bakom en vagn...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0