Tjo va de va livat i holken...

Det närmar sig spöktimmen och jag måste erkänna att jag är hyfsat nöjd ändå med dagens strävanden och de resultat som hittills har uppnåtts. Kanske jag rentav får konstatera att det som uppnåtts hittills får lov att vara det som kommer att uppnås i dag. Efter att jag skrivit denna text färdigt ska jag bara skicka agentavtalet tillbaka till agenten och sålunda invänta det underskrivna spelarkontraktet i morgon nån gång. Kommer det nån mera e-post här ännu kanske jag rentav blir crazy och inte svarar. Beror helt på förstås. Vad det beror på, det vet jag ej...
Här är delar av min klass som går all in i julpyntartävlingen. De har till och med hängt upp en ko med vingar i en lampa. Den är vänd på rygg och kommer att cirkla runt där flaxandes hela dagen. Lite blinkande lampor, en död tomte stående i ett hörn och M A Numminens "Stille Nacht" som soundtrack. Vad kan gå fel? 100€ är så gott som 7As!!!
 
Edit hade årets sista fotbollsträning i dag. Nästa torsdag är det dansgala och sen är det minsann jul. Rufus har begärt transport till skolan i morgon. Han kommer nämligen att vara finklädd. Även 9A satsar på att vinna pengar verkar det som! Emilia har beställt tacos till middag och Fru Kickan kom hem från sin firmas julbord och påstod att hon var tjock. Då jag försökte hävda att tjocka människor är goda människor och att det där med att magerhet är det samma som lycka är bara blaj gick hon för att duscha och sedan har jag inte sett henne. Få se om en stund om hon i natt igen ska sova även med mitt täcke över sig. Jag klarade förra natten iklädd morgonrock och med filt över fötterna.
I går såg jag Karim Benzema (i mitten) slå den legendariske Alfredo Di Stefanos(till höger) målrekord i Europacupen. Först kom han ikapp och sedan nickade han in ett utsökt inlägg vid bakre ytan och kom till 50 mål. Di Stefano, som ju spelat för såväl Argentina, Colombia som Spanien och sedermera blev hedersordförande i Real Madrid fick ju aldrig se det hela. Han dog ju i juli 2014 som 88 år gammal. En kuriosa grej med honom, förutom allt det fina och legendariska jag känt till sedan jag var barn är att han har 6 barn tillsammans med sin hustru som avled 2012. Då frun dog började killen dejta sin sekreterarare som var 50 år yngre. Inte undra på att han inte pallade det. Åren på Santiago Bernabeu hade tagit ut sin rätt...
 
I denna stund tänker jag på Mat-Inger. Hon kommer att skära lök och lägga fram geggamoja i morgon. Vi har nämligen hamburgare med tillsatser som lunch. Allt för att höja julstämningen som ju är temat. Förresten har ett av det Åländska Lagtingets partier nu konfirmerat att man vill synas tillsammans med oss och tänker stöda Åland United. Kan någon gissa vilket det är?!
 
Bara cirka 15 uppsatser kvar. jag tror jag klarar detta igen i år. Säker kan man ju förstås aldrig vara och om något skulle hända och jag aldrig skriver här mera vill jag bara som avslutning säga att allt som verkar vara personliga påhopp har bara varit stora missförstånd. Vi beklagar alltså alla olägenheter, nu och i evighet!

Kommentarer
Postat av: Mat-Inger

Bra att Du tänker på mig ibland.

Svar: Oftast då du serverar hamburgare, korv eller nåt annat nyttigt.
enligtvirta.blogg.se

2016-12-09 @ 06:01:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0