Kalla fötter

Nåjo. En sak som inte får hända tog och hände i dag då... De där spelarna jag hållit på att berätta om att ska publiceras precis när som helst i nån vecka nu. Vet ni va? En av dem fick kalla fötter i morse och det blev ingenting i alla fall. Så mycket ger vi för 100%iga försäkringar om att saken är klar och att det bara är en formalitet att reda ut med än den ena, än den andra. Spelaren i fråga satte sin agent på pottan och oss med. Ändå använde hon sin rättighet som arbetstagare att själv bestämma över de delar av sitt yrkesutövande som hon kan bestämma över. Liksom sin egen kropp...
 
Spelaren gjorde bara som hon har rätt till. Det anses ju vara viktigt att man får ändra sig och att detta då ska respekteras. Jovisst. På samma gång osar ovettet och irritationen är stor till exempel mot mig, som inte såg till att det gick snabbare och om jag inte skulle vara, ja hurudan är jag, skulle jag vara irriterad på agenten som i sin tur lät sig luras trots att alla köpebrev och räkningar var färdiga och bara skulle legitimeras genom ett knapptryck. Jag undrar hur ofta människor tänker helt och fullt ut hur mycket ens egna små beslut, eller glömskor samt slarv påverkar andra människor och deras jobbsituationer. Om någon helt glömmer att informera att man är förhindrad till något kan det leda till att många timmars planering går åt stöpet för någon annan och att hela ärenden, av vilka slag de nu vara månde, skjuts upp i flera månader, eller helt och hållet försvinner från kartan. Men det tänker ju inte den glömske, slarvige eller arrogante på utan man säger nu bara så där som folk gillar att uttrycka sig: "Hur svårt kan det vara att få någonting gjort?!"
Eftersom det inte blev någon affär har det ingen betydelse vem spelaren som svek sin agent är. Enligt google finns hon dock med på denna bild. Nu väntar jag här i kvällen på de där andra papprena som kunde ge en liten stunds välsignelse i alla fall. Sedan ska vi ut och leta igen nämligen. Laget var inte färdigt i alla fall. Ni vet vad jag brukar säga om Julafton och Nyår? Perfekta dagar att värva spelare...
 
Några som dock får saker gjorda är våra nior. Julfestgruppens facebooksida har sjudit av verksamhet och några ansvarstagande hjältar börjar stiga fram igen, såsom de gjort varje år. Tre dagars förberedelser nu och sedan en show som jag av hela mitt hjärta hoppas blir sådan att de själva är stolta över den. Alla tidningar dit bara! Det kommer att visas hud kan jag säga!!!
 
Emilia och Rufus var här på middag. Gurkan ville vara med tillsammans med Pärla och hon köpte sig rätten genom att tillreda måltiden. Den var god vill jag berätta. Det var även gudabenådat väl att Gurkan tog sig an den delen, eftersom dagen varit aningen slow motion efter nattens äventyr. Jag vet inte om det är bra eller dåligt att jag inte ångrar något från firmafesten... Vi bestämmer oss för att det är bra. I morgon ska jag försöka ta reda på hur det där vitsordsgivningsprogrammet funkar. Det lär ju närma sig betygsutdelning sa de i går vid mitt bord. Hej då Emilia förresten. Ses nästa år! Tack för att du ville komma via i kväll!
En del undervisning finns ju schemalagt det med. Titta, här har någon ritat av en typisk lektion i mitt klassrum.
Matchschemat måste jag få rätsida på också före tisdagen, enligt anvisningarna från min vän Kupsi. Vi har en ledig Sverigetid i Eckeröhallen den 4/3. Finns det några svenska kvinnor som vill spela mot oss då? Om inte får jag skit för det nämligen, av både Åland Uniteds organisation och av Ove.
 
Sen såg jag att det ska vara makaronilåda. Tack Mat-Inger- Tack tack tack! Med den i kroppen fixar jag nog både specialmötet i skolan efter schemalagda tiden och sedan Åland Uniteds styrelsemöte.
 
Tre uppsatser ska knäckas då så här söndagkvällen till ära! Det kommer inte att döda, jag känner det på mig. Det kommer att härda!!!
 

Kommentarer
Postat av: Max

Vaffanculo!

Svar: Cazzo
enligtvirta.blogg.se

2016-12-18 @ 22:00:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0