I väntans tider...

Det är rysligt vad det känns segt då man väntar på saker som man bara vill få gjorda. Sen då de händer hinner man inte med allt som ska göras och som man inte kunnat göra före det hänt just för att man väntar att det ska få göras.
 
Vi har, vad jag erfar 16 spelare i Åland Uniteds trupp för 2017. Två av dessa kan jag inte bekräfta officiellt för att jag inte har fått in den sista smörjelsen så att säga. Jag skulle så gärna, så gärna publicera allt nu, så jag faktiskt kunde få ta helg en gång för alla. Men nej. Nu ska det vändas och vridas, samt framför allt väntas på bekräftelser som jag vet att kommer att komma. Sen då de kommer, då måste jag agera fort som attan för att inte folk i bägge ändor ska bli irriterade på att jag sitter på information, eller gör processer långsammare. Men vad är fredagkvällar och lördagar, alternativt söndagar som det nu ser ut att bli, till för annat än att tillfredställa folk som just precis då har fått sina tummar ur sina ändalykter?
Ögonen fast bara och ut med näsan, så som Pille gjorde mot TPS i somras!
 
På tal om vad helger kan vara till för. Jag ska på julfest. Jo, jag ska på en äkta personaljulfest i morgon kväll! En riktigt riktig hemsk barnförbjuden firmafest! Rektorn var just här via och meddelade att han tänkt att jag inte ska hålla tal. Han tycker till och med att jag inte ska ha något synligt uppdrag alls. Det kanske är klokt av rektorn, men jag lät honom i alla fall veta att om det kniper så kan jag nog kanske hålla talet till Skoldirektören, eller eventuellt leda någon frågelek. Bara att säga till sade jag. Tror dock inte att det blir så...
 
Eleverna har kommit igång med sitt förberedelsearbete. En björn, en älg och en man i kort kjol syntes i skolvimlet bland annat. Sen blev jag uppringd av Finlands Bollförbunds Tävlingschef också. Han visste inte då han ringde att jag är ordförande för Damernas Ligaförening, men under samtalets gång kom vi fram till att det kanske skulle finnas läge för ett seminarium för just honom som tjänsteman och mig som Damernas Ligas representant. Till exempel i en bastu, eller någonstans där man kan se engelsk 1900-talshumor på samma gång som man diskuterar och samarbetar kunde vara något, kom vi fram till. Jag förstod att någon som tydligen inte visste vem som är föreningarnas representanter i Ligaföreningen hade uttalat sig om säsongsschemat som skickades ut i går... Nu blir ju det här precis så som det sägs att det inte ska vara. Bäste Broder styr och ställer samt nakna män som tvättar varandra på ryggen... Men på något sätt måste man ju bli ren, så här till jul.. Hängde ni med?
 
Fru Kickan vill att jag köper död gris som någon skall tillreda till middagen. Det ska jag. Få se när det är tänkt att jag ska få bekräfta de här spelarna nu då. En av dem har vi väntat på i snart en och en halv vecka...
 
Aj jo. Tre uppsatser har jag kvar att läsa också... Och en sponsor fick jag till i dag. Samtalet tog 30 sekunder. Tack. Mera sådant!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0