Friday bloody friday

Jo visst är det härligt med temadagar i skolan. Och visst är det härligt då folk faktiskt försöker sitt bästa. Jättehärligt att vara ålagd att vara Jultomte och ha barnen att skriva önskelistor och ge dem godis därför. Önskelistorna i sig blev spännande att se, förutom att de nu då jag skulle hinna se på dem är försvunna. Det önskades egna ponnyn, en massa datorspel som jag inte begrep mig på, fred på Jorden och på en önskelista fanns det ett munavtryck med rött läppstift där det stod att någon önskar sig "en egen pojkvän" och sedan, med en helt annan handstil där under "och sen lite tobak"... De enda som satt i famnen var dock Camilla och Annelin. Någon sade i och för sig att de "verkligen inte ville sitta i famnen" och jag förstår dem. Jag skulle heller inte vilja sitta i min famn, speciellt inte om jag hade lösskägg och en opassande röd morgonrock med odefínierad klädsel under den... Bra valt ungar, bra valt!
Ibland fick man rentav säga till då vissa puckon inte ens skrev sitt namn på listan. Hur i helskotta ska jag då veta vems skorsten som ska ha vad då jag kommer med Rudolf och gänget?!
 
Mitt i detta har vi då undervisat, faktiskt. Med en flygande ko och understödd av M A Numminen som rytmsektion har jag föreläst om Buddha iklädd jultomtedräkt i blinkande lysrörs sken. Jag tog det som ett gesällprov. Kan jag hålla mig samlad i 5-6 lektioner i sådan miljö och bara köra på som vanligt, då gör jag åtminstone lite som jag lär. Rufus har varit klädd i mörk kostym och fraktats såväl till- som från skolan för att inte gå i fukt... Han har lovat förära oss med sin närvaro vid kvällens tacomiddag, samt att underkasta sig mitt judendoms- och islamprogram denna helg. Lycka till.. oss båda väl? Edit har skrinnat, samt haft pyjamasparty i skolan och nu har de säkert glömt både Puppe och Snuppe där. Emilia skulle även hon förgylla vår fredag och Joel som ju är en känd Idolfinalfantast skulle vara med även han. Återstår att se om denna fredag blir en Allbergshöjdensk upplevelse som vanligt, eller... Jo, det blir den nog. Jag ska försöka hitta ett litet hörn där jag kan läsa åtminstone 5 uppsatser... Eller 2 kanske... 3 säger vi!
IFK Mariehamns damer fortsätter alltså i Upplandsserien och blir därmed i offside för samarbete. Det betyder att Selma, Alva och Elsa på bilden här ovanför har en slags första tjing på ÅU representation i och med att de spelar i det nygrundade B-flicklaget för IFK som kommer att spela i det finländska seriesystemet. Leo som också är på bilden kan tyvärr, på grunda av hans kromosomuppsättning, inte komma på fråga dock.
Eftersom det rings och frågas efter den där 15e spelare som ska publiceras i dag kan jag bara säga att det kommer nog så fort jag har 100% bevisat att hon skrivit på. I dag, eller i morgon. Hålls vid mailen bara så vet ni sen!
 
Innan vi vet det är det måndag igen och vi får sitta i blå soffan och fundera vad som riktigt hände, då när något hände...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0