Lång, kort eller odefinierad stubin?

Konstigt nog känner jag mig äckligt avslappnad nu på kvällen. I går märkte jag att OS-kanalerna förvandlats till sportkanaler som visade riktig civil fotboll och jag fick till och med till att smsa Magister Sviberg om att det visas Champions League kval play offs. Han missade helt kallt smset och därmed också Romas två utvisningar och sedan 0-3 förlust mot Porto... Just nu pågår Apoel Nikosia-FC Köpenhamn och bara jag skrivit detta ska den kampen få min uppmärksamhet innan jag laddar för morgondagen i vågrätt läge.
 
Dagens samling vid träningen och dagens media kontakt har varit sällsynt harmoniska tillställningar. Inget drama, inga överord, inga förhastade utrop. Bara stilla prat, som Paradiset beskrivs i Koranen...Måtte så fortgå fram till... Evigheternas evighet... "Something is about to explode then" sade min vän Steve när jag bekände min avslappning för honom... Säkert då.
 
Mat-Inger bjöd på förrätt i dag. Massvis med utsökta grönsaker etc och även lite makaroner och någonting som varit ett djur dök upp på slutet. Jag tackade henne för maten och undrade om det måhända är i morgon den riktiga maten serveras. Hon i sin tur undrade när jag skulle explodera och då vi båda granskat min mage, jag på lite närmare hon på lite längre håll kom vi fram till att det kommer att hända snart. Då började Mat-Inger spekulera över längden på min stubin, mitt bland alla barnen. Hon ville inte kolla själv sade hon, vilket ju var tur mitt bland alla barnen, utan hon hänvisade till Fru Kickan. Utan att fråga henne tror jag mig veta att stubinlängden väldigt mycket varierar på basen av situation, så är det väl för de flesta, åtminstone män...
Här, i helgen då jag åt kräftor, var stubinen kort...
 
 
PK-35 förlorade 1-2 mot Benfica i går. Nu blir det tufft kan man veta. Newry i morgon och sedan Avaldsnes senare i veckan... Ska det bli så att Åland United inte mera är det enda finländska lag som fallit ut i gruppspelet i Womens´Champions´League? Hoppas inte faktiskt... Sen ska vi ge dem en ny dans den 3/9 dessutom.
 
Eftersom jag inte behöver skriva om allt här i bloggen känns det som om jag inte heller behöver fundera över allt. Det är bra för jag tenderar att vara rätt trött framemot helgen. Det skulle ha varit fortbildning med lärarna. Meningen med min omplacering i ÅU var att jag skulle kunna delta i allt väsentligt med skolan. Nu då jag hamnat in på planen, så där lite, och inte kan vara där ens varje kvällsträning blev det att ännu en höst plocka bort allt överflödigt roligt. Jag känner att jag behöver vara med laget mer än med kollegiet, som klarar sig så väl. Det vore roligt lärare, men det var inte meningen i år heller... Till all lycka ska Emilia hit i alla fall har hon sagt. Inte för att Fru Kickan och Edit heller är fel liksom, om någon trodde det.
En sommarbild här då. Pärla var domare och i gröna Virta-tröjor syns även Edit, Rufus och Fru Kickan
 
 
En elev i 7A har skäl att sova riktigt illa i natt. Eftersom jag kör med nolltolerans och den stackaren troligen gått i nån mesig tjafsande lågstadieskola kommer stackaren att få sig tilldelat klara fakta first thing in the morning. Jag vill inte jobba med disciplin. Om jag måste jobba med disciplin lider den som har mig att göra det. Jag förklarar detta väldigt sakligt, men ändå väldigt skräckinjagande, tror jag i varje fall. Hörs inget mer sen är allt ur världen, på riktigt. Händer det en enda gång till faller bilan och det blir riktigt riktigt otrevligt. Själv tror jag att det blir trevligt i längden. Tyvärr vet personen i fråga inte detta, ännu så sömnen smakar säkert...
 
Ny dag, nya äventyr. men först en helt ny natt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0