Vadå att man inte kan sova

Så ofta hör man folk som säger att de inte får sömn. Än är de "light sleepers", än har de en ärta under madrassen, än bara pallrar de. Vad vet jag. Själv har jag aldrig haft de problemen. Eller väntas nu... Kanske jag har dem, men inte förstår det bara. Jag menar, jag är ju vaken nu och morgonen närmar sig med den farten tiden nu i allmänhet har... Jo, jag borde sova nu, men jag gör det inte. Snart vaknar jag fast jag vill sova. Då ska jag övertyga först Edit och sen Rufus att det är dags att inte sova... Fru Kickan springer då intervaller med det hon bestämt att ska göras just denna morgon... Inte har jag problem med att sova. Jag sover ju sen då jag är tillräckligt medvetslös för att göra det.
 
Just i kväll blev det precis en sådan kväll jag trodde att det skulle bli. Telefonsamtal med Veikkaus utsände, kuvert med pristagare tillverkades, rapporter från Craig och Giovanni mottogs, samt olika önskemål från folk som kommit igång med att kolla vad vi inte gjort inom Åland United. Rufus kan nu Gamla Testamentet betydligt bättre än i måndags. Få se vart det räcker i Magiseter Svibergs kontrollerande kontroll... Medvetet lämnade jag alla proven på jobbet, då jag visste att jag ändå inte skulle komma att rätta dem i kväll.
 
I kväll var det stort stort drama på Estadio Vicente Calderon i Madrid. Som jag sade... Gör Atletico Madrid första målet, då stöter Barca på stor och brant uppförsbacke. Och så skedde... Antoine Greizmann gjorde två mål i kväll och mäktiga katalanska stoltheten, som de facto spelade hela kvartsfinalserien i Kataloniens färger är ute ur Champions League. Stora diskussioner om Iniesta borde ha blivit utvisad och om Gabi var innanför straffområdet med sin hands har förts under den halvtimmen som gått efter att matchen har slutat. Det är solklart i min mening. Iniesta klarade sig på domarens fingertoppskänsla och brist på den samma gjorde att Barca inte fick en straff. Jag satt faktiskt hela sista halvtimmen och bara förberedde mig på förlängning som jag på samma gång visste att inte skulle komma just för att jag var så förberedd. Jag fick rätt, eller så fel... Hur man nu vill ha det!
Simeone kom ut ur tunneln för att se var hans spelare var. De kom liksom aldrig in i omklädningsrummet efter matchen och ville stanna kvar med de 54000 som älskade dem där ute.
 
En helt galen kväll alltså. Bayern Mûnchen fick med sig 2-2, alltså 3-2 i Lissabon och Manchester United tog ner West Ham i omspelet i FA cupens kvartsfinal.
 
I morgon tränar Åland United i Eckerö, Edits lag i Baltichallen och Rufus vad jag förstod i Vikingahallen, volleyboll. Fru Kickan fyller väl sedan på med samma gren lite efter det. Jag ska försöka se till att alla får göra det de ska göra och sen dessutom administrera fyra lektioner, en presskonferens däremellan och så en massa trams som garanterat dyker upp, som tillexempel en inför match text...
Här är två av spelarna i IFK F08-10 då de inte tränar...
 
Just nu tror jag att planen blir att lämna dagens prov att rättas till efter Pallokissatmatchen. Få förresten se om Emilia ska komma hit direkt från färjan då hon kommit från Frankrike eller ej. Då jag nu vill önska min Gudson Alvar en glad 10 årsdag, avslutar jag denna textröra med två påståenden!
 
1. Mat-Inger är imponerande. Dagens attack på elever som gungade på stolen och den glasklara manifestationen "Jag bestämmer här" var enormt välformulerad och välplacerad. Tack för den!
 
2. Alla påståenden om att klubbar som till exempel Barcelona och HJK "alltid ges fördelar" är bara okunnigit tjafs.
 
God natt nu. Det känns som om medvetslösheten börjar komma. Snart morgon och presskonferens, eller var det en par lektioner först kanske... Och Rufus cykel skulle jag föra nånstans.. ZZZZZ
 

Kommentarer
Postat av: Mat-Inger

Passa dig att jag inte säger så till dig ( alltså att inte gunga på stolen )

Svar: Du får gärna säga ifall jag gungar på stolen!!!
enligtvirta.blogg.se

2016-04-15 @ 20:39:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0